Meikäläinen grillaa itseään laiskasti Nizzassa, mutta täällä blogin puolella sporttirintamalla tuulee! Olen keskittynyt ensimmäisenä lomapäivänäni hyvin vähän valokuvaamiseen ja hyvin paljon löhöilyyn, joten lomafiiliksiin palaillaan joskus ensi viikon puolella. Jotta blogini ei hiljenisi, keräsin kuitenkin ennen lähtöäni teille yhteen postaukseen viime aikoina löytämiäni sporttituotesuosikkeja, jotta niistä kaikista ei tarvitse kirjoittaa erikseen. Asukuvia tulee otettua niin paljon, että niitä pitää joskus julkaista yhdessä klöntissä. Aloitetaan rennosti vain hieman sporttisista jutuista ja siirrytään sitten hiljalleen hieman “rajumpiin” juttuihin.

Pidin itseäni pitkään maailman epäsporttisimpana tyyppinä, mutta koululiikuntaturhautumisen hälvettyä olen alkanut löytää sisältäni ihmisen, joka rakastaa liikuntaa. Sen lisäksi, että tykkään tunteesta, joka liikunnasta tulee, tykkään nykyään välillä myös pukeutua hieman sporttisemmin ja olenkin alkanut hahmottaa, ettei sporttityyli tarkoita vain ja ainoastaan sitä, että valitsee muotiviikoille asunsa kengiksi lenkkarit. Sporttisempaa tyyliä voi tavoitella myös muilla tavoilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sporttimoksu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tuoksu – Björn Borg (saatu)

pusero – SheInside (saatu)

nahkahousut – H&M

kengät – Minna Parikka

Helpoin tapa lisätä ripaus suihkaus sporttisuutta tyyliinsä, on valita hajuvedeksi hieman urheilullisempi tuoksi. Björn Borgin Ja! –tuoksu on raikas, mutta makea. Pinkit, varsin romanttiset kengät toistavat pullon kaunista väritystä ja tuovat asuun lisää pirteyttä. Itse asu on aika virallinen, mutta kengät korostavat leikkisää tuoksua. Tästä on hyvä lähteä liikkeelle, sillä tuoksu tekee olosta sporttisen, mutta ei huuda sitä vastaantulijoille täysillä. Seuraava askel tästä olisi varmaankin lisätä asuun lippis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sporttityyli2

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – H&M

toppi – H&M

housut – Lindex

kengät – Björn Borg (saatu)

Björn Borgin korkolenkkarit toimivat asussa kivan sporttisena yksityiskohtana, kunhan malttaa jälleen lisätä asuun jotakin tyttömäistä. Puin rentojen chino-housujen kaveriksi pinkin röyhelöpaidan, jonka voi tipauttaa toiselta olkapäältä alas ja josta kuultaa vielä kaiken lisäksi läpi. Taiteilin vielä hiuksiini letin tuomaan lisää tyttömäisyyttä kokonaisuuteen. Asukokonaisuudesta tuli selkeästi alhaalta sporttisempi kuin ylhäältä, mutta se ei haittaa yhtään. Vähemmän tyttömäisen asun tästä saisi vaihtamalla korkolenkkarit normaaleihin lenkkareihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

sporttityyli3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

takki – Rosebullet (saatu)

toppi – H&M

farkut – H&M

kengät – Guess by Marciano (Sarenzalta saatu)

Rosebulletin maskuliininen Cheek-takki alias “jenkkifutaajarotsi” vaati seurakseen kireät farkut, löysähkön topin ja ihan ehdottomasti naiselliset korkokengät. Nuo kengät ovat vieläpä mielettömän hyvät jalassa ja niitä myydään onnekseni muissakin väreissä. Värimaailma asuun varastettiin seiloreilta. Punaiset huulet ja rento kiharakampaus karistavat asusta liiat äijämäisyydet pois ja jättävät jäljelle vain sporttisen skarppiuden. Oma takkini on kapealinjainen, mutta väittäisin, että tällä asustuksella saisi miesten mallinkin eli sen löysän takin näyttämään hyvältä.

Toivottavasti piditte tällaisesta vähän normaalia pidemmästä teemapostauksesta. Tein näitä joskus blogini alkuvuosina tylsyyksissäni enemmänkin, mutta jossakin vaiheessa aloin postata asuja yksi kerrallaan päivän kuulumisten kanssa. Nytkin kuvissa vaihtuvasta hiustenväristä huomaa, että nämä kuvat on otettu aika pitkän ajan sisään ns. talteen. Itse tykkään kyllä lukea näitä asukokoelmahöpinöitä, joissa on jokin oikea pointti tai teema, mutta tykkäättekö te? Ja ei, en ole aloittamassa blogimaailman alkuaikojen kuumimman trendin comebackia eli näitä postauksen loppuun väkisin keksittyjä kysymyksiä! :D