Koko ajan hurjaa vauhtia kuluvan toukokuun ajan Indiedays- ja Inspiration-bloggaajat kilpailevat siitä, kenen tyyli onkaan eniten lukijoiden mieleen. Olen mukana Indiedaysin ASUS-katumuotikuvakilpailussa, jossa kolmen viikon ajan joka viikko kuusi bloggaajaa esittelee päivän asunsa kampanjapostauksen muodossa. Joka viikko yksi bloggaaja voittaa pääsylipun finaaliin. Kolmen eniten ääniä saaneen bloggaajan lisäksi finaaliin valitaan lisäksi kolme bloggaajaan Indiedaysin ja ASUS-merkin edustajan toimesta.

Nämä kuusi finalistibloggaajaa pääsevät upeisiin muotikuvauksiin, joissa otetuista kuvista voi sitten taas äänestää omaa suosikkiaan. Annetuista äänistä huolimatta kisan voittajan valitsevan tarkkasilmäisillä tuomareilla varustetut Indiedays ja ASUS. Voittaja saa palkinnoksi  1399 euron arvoisen ASUS Transformer Book THX300 -tietokoneen. Samanlainen kone arvotaan myös äänestäjien kesken, joten kannattaa ehdottomasti käydä äänestämässä suosikkiaan tällä kampanjasivustolla. Omat asukuvani napsittiin viime viikolla muuten vaan ja päätin sitten käyttää ne kampanjaan, vaikka asuni olikin kovin simppeli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arvuuttelin teiltä jo aiemmin, minkä Lindexin uudesta Party Perfect -malliston tuotteista itselleni kävin valitsemassa. Sovittelin valkoista peplumtoppia, vaaleaa mekkoa sekä kukkakuosista maksimekkoa ja sain valita yhden noista itselleni ilmaiseksi. Päätös oli yllättävän helppo sovituksen jälkeen, sillä peplumtopin materiaali oli ärsyttävän muovista ja maksimekon pituus vähän typerä minun varrelleni. Kuosikaan ei sitten lopulta miellyttänyt, vaikka nettikaupan puolella se vaikutti lupaavalta. Vaalea pikkumekko sen sijaan hurmasi välittömästi yksinkertaisuudellaa ja asiallisuudellaan. Tällä mekolla voisi sekä juhlia juhlien näyttävänä sankarina että hillittynä juhlavieraana. Ihan asusteista riippuen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Lindex (saatu)

laukku – Guess (saatu)

vyö – H&M

kengät – Park West

Mekko on perusolemukseltaan kieltämättä aika juhlava, mutta pienellä stailauksella sain sen taipumaan arkityyliini. Laukku ja ballerinat tasapainottavat mekon vaaleutta ja kultalangan tuomaa juhlavuutta. Kokonaisuus on kuitenkin aika vaalea ja keväinen, joten laukun, kenkien ja vyön täytyi olla mustia. Joka tapauksessa mekko saa meikäläiseltä papukaijamerkin, asusti sen sitten miten tahansa. Jos joku vielä etsii sitä oikeaa juhlamekkoa, tätä kannattaa kyllä käydä sovittamassa mahdollisimman pian.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ÄÄNESTÄÄ VOIT TÄÄLLÄ! :)
ASUS_FinnishOnlineCampign-Indiedays_900x183px_Banner-TransformerBook