Huomenna aamyöllä olisi edessä lähtö Nizzaan. Joudumme matkaseurani kanssa heräämään joskus kolmen aikaan, joten pitänee taas miettiä, kannattaako sitä koettaa nukkua ollenkaan vai nukkuisiko sitä sitten vasta lentokoneessa. Pidän kyllä lentämisestä niin, etten tahtoisi tuhlata minuuttiakaan koneessa nukkumiseen, joten yritän ehkä taktikoida iltani niin, että menen nukkumaan aikaisin ja myös herään aikaisin. Tosin nytkin pitäisi kai tällä logiikalla olla jo peiton alla, mutta en millään malta nukahtaa. Kentälle saamme onneksi kyydin tuolta höpönassultani, joten raitiovaunoilla ja busseilla ei tarvitse itseään aamuyöstä tällä kertaa kiduttaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen tässä jo muutamana päivänä hieman pakkaillut alustavasti lomavaatteitani. Mukaani lähtee mm. kuvissa näkyvä kasa yhteistyökumppaneilta saatuja bikineitä, monia maksimekkoja ja parit ballerinat. Yhdet korkkaritkin on varmaan hyvä ottaa mukaan, jos tulee tarvetta enemmälle tälläytymiselle iltaohjelmaa varten tai ihan vaikka muuten vaan. Lentolaukukseni otan jonkun Maxineistani, sillä niihin mahtuu hillitön määrä tavaraa. Voisin ottaa noista oranssin version käyttöön, sillä se ei ole vielä ollenkaan päässyt tutustumaan ulkomaailmaan kanssani. Ja onhan oranssi nyt noista väreistä paras korostamaan tulevaa ihosyöpääni rusketustani.

Vielä pitäisi pakata vaaleille hiuksilleni hoitotuotteita mukaan, jotta ne eivät aivan kuivu ja tipahda päästäni. Normaalien tuotteiden lisäksi otan mukaan UV-suojasuihketta sekä kasan hiusnaamioita mahdollisia vahinkoja minimoimaan. Ihollekin lähtee mukaan aurinkosuoja poikineen. Kasvohoidon jälkeen  suojakerroin 50 on aika kova sana eikä siitä muutenkaan haittaa ole. Tuo laukkuni on muuten tällä matkalla minun ja naapurini yhteinen eli kummallakin on vain puolikas matkalaukku pakattavana. Saa nähdä, tekeekö tiukkaa! Kohta pitäisi pitää päivän toinen pakkauspalaveri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Varaamamme matka on muuten kiitokseni blogiyhteistyöstä ja se varattiin noin kuukausi sitten Ostohyvitys.fi-sivuston kautta, jolloin jo valmiiksi edullisen matkan hinnasta saatiin vielä monta kymppiä rahaa takaisin. Kannattaa rekisteröityä sivustolle tämän kampanjasivuston kautta, niin ensimmäisestä ostoksesta saa rahat takaisin vielä tuplana. Ja kaupan päälle rekisteröitymispalkkioksi saa vielä herkullisen suklaapatukan! Miksi ostaa jotakin kalliimmalla, kun sen voi saada myös halvemmalla? Niinpä. Tällainen pihistelijä arvostaa hintavertailusivustoja ja muita kikkailujuttuja vähän liikaakin.

Tässä alkaa hiljalleen jo vähän jännittää tuo alkuviikko. Lentämistä en jännitä eikä sääennustekaan huoleta, mutta jotenkin olen odottanut tätä lomaa niin paljon, etten tahtoisi pienenkään yksityiskohdan menevän pieleen. Nyt sitten vaan naapuria pakkauspalaverin merkeissä tapaamaan, matkalaukkua vielä vähän täydemmäksi survomaan ja sänkyyn unta odottamaan. Luultavasti turhaan. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA