Viikon paras kuvausrekvisiitta löytyi sattumalta kotini läheiseltä kadulta “lojumasta”. Päivän asuni oli niin tyttömäinen, että tuollainen auto sopi kanssani kuvaan paremmin kuin hyvin. Eikä vain auton malli lumonnut minua, mutta tuo väri on jotankin kerrassaan suloista. Pakko tarkistaa, sattuisiko kynsilakkakokoelmistani löytymään edes jotakin tuon värin sukulaissävyä kesäksi. Jos itse asuni miellytttää, siitä voi lukea lisää täältä. Jos se miellyttää oikein kovasti, voi saada itselleen uuden tietokoneen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras video linkitettiin kommenttiboksiini todettuani jälleen kerran, etten oikein arvosta tanssiesityksiä. Ehkä se oli jonkun pikkukylän showtanssiryhmä tai jokin muu karmiva nuoruusmuisto, joka pilasi tanssin minulta, mutta nykyään eteeni on ilmestyttävä jotakin uskomatonta, että jaksan keskittyä siihen. Makuja on tokia monia eikä muiden uskomaton ole ehkä minulle uskomatonta. Aivan kuin tämä minulle uskomaton video ei ehkä ole teistä uskomaton. Kannattaa kuitenkin silti katsoa se. :)

Viikon paras arvonta on avoinna tämän kuun puoliväliin ja se löytyy yhteistyökumppanini Choies-nettikaupan sivuilta täältä. Arvontaan pääsee myös klikkamalla tuota alla olevaa kuvaa. Voittajia arvotaan päivittäin arvonta-ajan päättymiseen asti peräti kaksi kappaletta, joten osallistuminen kannattaa. (Tuo ehkä hieman mystinen SKU arvontalomakkeessa on muuten stock-keeping unit, kun siitä muiden bloggaajien blogeissa oli jo kuulemma kyselty.)

Spring epliogue giveaway

Viikon paras uutinen koskee viime kesän suosikkijuomaani. One Tiny Champagne Bar on ottanut valikoimiinsa Moët Ice Impérialin, joka on jäiden kanssa tarjottavaksi suunniteltu samppanja. Tämä herkullinen samppanjasekoitus on koostumukseltaan Pinot Noir 40-50 %, Pinot Meunier 30-40 % ja Chardonnay 10-20 %. Tästä syystä juoma kestää kuulemma hyvin jäiden sulamisen ja juoman laimenemisen. Minä nautiskelen samppanjani mintunlehdillä, toiset taas himoitsevat tätä herkkua limenkuorilla. Rohkeat kai kokeilevat molempia mausteita samaan aikaan. ;)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(asukuvan laukku ja mekko saatu)