Costume-lehden toimituksessa mietittiin, että kehu päivässä pitää naisen tiellä. Tästä syystä siellä lanseerattiin kehukuukausi-kampanja, joka kestää koko toukokuun ajan. Törmäsin kampanjaan aiemmin tänään chattailessani ystävilleni ja innostuin heti. Kampanjaan voi osallistua omassa blogissasi tai Facebookissa, mutta itse aion viedä tämän vielä pidemmälle ja kehua ihmisiä ihan kasvokkainkin vaikka kaupan kassajonossa. Pienikin kehu voi pelastaa koko viikon!

Osallistu kampanjaan näin: Valitse henkilö, jota haluat kehua, ja alta kiiltokuvalahja, jonka haluat hänelle antaa. Postaa kehu blogiisi tai kaverin Facebook-seinälle kiiltokuvan kera ja haasta kehun saaja kehumaan omaa lempparityyppiään.

minnaparikka

Oma henkilökohtainen blogikehuni menee Nelliinan vaatehuone -blogin kirjoittajalle, joka aikanaan sai minut ja varmasti myös monen muun innostumaan bloggaamisesta. Ilman tätä blogia, en olisi luultavasti koskaan törmännyt nykyisiin ystäviini, tutustunut muotimaailmaan tai saanut muutamaa edellistä työpaikkaani. En ehkä asuisi Helsingissä tai edes olisi näin sinut itseni kanssa. Nelliinan blogin positiivinen ja kannustava asenne on se, mitä ihailen ja mihin meidän jokaisen tulisi pyrkiä. Kiiltokuvankin valitsin tarkoin harkiten blogimaailman Parikka-kuningatarta kunnioittaen.

Psst! Kiiltokuvat on toteuttanut Costumen graafinen suunnittelija Milena Huhta. <3