OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On päiviä, joina aurinkolasien taakse on helpottava piiloutua. Yksityisyyden tunne jotenkin tuplaantuu, kun jokainen vastaantulija ei voikaan niin helposti katsoa suoraan silmiin. Samaa hämäystä meikäläiselle edustaa pitkä otsatukka, joka yhtälailla vaikeuttaa mahdollista katsekontaktia. Otsatukallisena oloni on kummasti turvallisempi ja anonyymimpi, vaikka toisaaltahan otsatukka jopa vetää ehkäpä huomiota itseensä. Itse ainakin viehätyn otsiksesta niin, että saatan tuijottaa otsatukallisia ihmisiä oudon pitkään. Kaksipiippuinen juttu, mutta pointtini taisi olla se, että yleensä viihdyn otsatukallisessa hiustyylissä aivan erityisen hyvin.

Tykkään kovasti siitä, miten otsis tuo kasvoihin särmää, mutta on siinä huonojakin puolia vaikka millä mitalla. Näytän otsatukassa mielestäni nuoremmalta kuin ilman sitä ja tässä tapauksessa en sillä tavalla hyvässä mielessä. Otsatukka on myös haaste, sillä otsallani on kolme(!) pyörrettä, jotka koettavat väännellä otsatukkaani miten sattuu. Otsiksen taltuttamiseen tarvitaankin tököttiä jos toistakin ja vähintäänkin yhtä lämpömuotoilulaitetta. Taistelen jatkuvasti mielessäni siitä, voittavatko otsatukan hyvät vai huonot puolet ja lopputuloksesta riippuen, päädyn joko leikkaamaan otsatukan takaisin tai välttelen sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvien pastellisävyinen aamutakki on muuten mieluinen lahja viime viikon pressipäiviltä. Pressikassien tuotteet kolahtavat harvoin, koska ne on (kai) valittu mahdollisimman laajaa vastaanottajakuntaa ilahduttamaan ja meikäläisen maku ei aina ole se kaikista perinteisin. Nyt kuitenkin nappasi. Kaunis aamutakki on osa KappAhlin uutta alus- ja yöasumallistoa, joka tulee myyntiin viikolla 23. Mallistossa oli samassa kauniissa sävyssä muitakin tuotteita, ainakin pitkiä pyjamahousuja täytyy käydä sovittamassa. Sellaisia en vielä omistakaan! Ehkäpä nyt voin hankkiutua eroon kulahtaneesta kylpytakistani, joka alkaa olla jo enemmän harmahtavan kuin puhtaan pinkki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Että sellaista tukka- ja aamutakkitarinointia tällä kertaa. Oikeastaan tarkoitukseni oli julkaista tämä postaus jo sunnuntaina aamutunnelmissa, mutta tekniset ongelmat ottivat jälleen kerran ylivallan ja julkaisu siirtyi tänne alkuviikolle. Miltä tuo Glitteriltä saatu irto-otsatukka näyttää teistä? Arvasitteko sen heti “huijaukseksi”? FB-sivuni puolelle ihmiset olivat ainakin tarkkasilmäisiä ja tunnistivat lisäkkeen heti. Aivan oikeaa sävyä en neljän vaihtoehdon valikoimista itselleni valitettavasti löytänyt, mutta aika kivasti tuo kyllä sekoittuu omaan, varsin sekaväriseen tukkaani. Ainakin minun mielestäni. Jatkossa otsiksen asetteluun voisi vaan tuhlata ehkä minuutin enemmän, niin se näyttäisi aidommalta. :)