Kipaisin maanantaina eräällä PR-toimistolla aamiaisella ja päädyin sieltä puolivahingossa hiusmalliksi Mariela Sarkimalle Sokokselle. Siinä siis syy, miksi hiukseni ovat tämän postauksen kuvissa hieman erilailla kuin yleensä. Hiuksista tuli tuuhennuskäsittelyssä varsin kivat, mutta voi jestas, miten ne tuntuvat pitkiltä! Mariela demonstroi hiuksillani siis, kuinka muotoiluraudalla saa hiuksiin tuuheutta, kun raudalla käsittelee hiukset tyvestä latvaan nostaen ja samalla kääntäen. Kiharat luotiin lopuksi samaisella laitteella, kun sellaisia keksin itselleni toivoa.

Kärsin sunnuntain ja maanantain välisen yön naapureideni perheriidasta, joten yritin aamulla kompensoida väsynyttä olemustani värikkäällä mekolla. Kävelin kaupunkiin neonpinkeistä ballerinoissa, mutta vaihdoin päivän ajaksi nuo mustat lempparipleksikorot jalkaan. Rakastan erikoisia kenkiä ja jujuttelen niillä mielelläni asujani, jotka ovat muuten hieman tylsiä. Myös erikoiset laukut kiehtovat minua, mutta niitä omistan selkeästi vähemmän. Panostan yleensä tilaihmeisiin, kuten tämän postauksen loppuosa tulee todistamaan. Katsokaa nyt vaikka tuota ihanaa pullukkaa käsivarrellani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Choies (saatu)

takki – Vero Moda

laukku – Minna Parikka

takki – katri/n

kengät – Maison Martin Margiela for H&M

Tuli muuten tuosta Maxine-laukustani mieleen alkuviikon kirpputorireissuni. Minna Parikan fanien kannattaa nyt istua, sillä luvassa on kovaa kamaa. Selailimme ystäväni kanssa kirpputorirekkejä läpi, kun huomasin, että viereisen pöydän alle aseteltiin myyntiin muutama pari Parikoita. Katsoin tarkemmin ja tajusin, että pöydällä oli kasa Parikan laukkuja. Pöydän edessä tuotteita asetteli myyntiin Minna itse. Tuosta mallikappalevalikoimasta kaivelimme sitten itsellemme sylillisen aarteita. Ensimmäinen ostokseni on juurikin tuo rakastamani piparkakkureunainen tilaihme lempivärissäni eli punaisena. Hintaa Maxinella oli 55 euroa. Luitte oikein.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen löytöni on samainen laukku, mutta taikasanojen saattelemana. Kuulin vain, ettei laukku tullut koskaan tuotantoon ja halusin sen välittömästi. Oranssi laukku on kaunista mattanahkaa ja sivut, jotka ovat muissa laukussa mokkaa, ovat tässä kiiltävää kangasta. Siksi laukku näyttää kuvassa hieman hämäävästi ryhdittömältä. Uniikkilaukkuni maksoi minulle 60 euroa, en vaan ehkä kestä tätä tuuriani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Että sellaista! Maxine-laukkuhan maksaa siis uutena 515 euroa, jos joku ei sitä tiennyt. Hinta on vain noussut vuosien myötä, joskus se taisi olla jopa alle 400 euroa. Naapurini Jonna, joka oli kirpputorilla seuranani ja osti itsekin vaikka mitä kaunottaria, sanoi kerran, että mitä ei Kaivarin Kanuunasta löydä, sitä ei ihmisen edes tarvitse omistaa. Yhdyn onnellisena edelliseen. Kyllä ajoitus vaan on välillä niin kovin olellinen asia. Onneksi en koukannut kotiin pissalle, lähtenyt aamulla kissavahdiksi Kylmäkoskelle tai nukkunut aamutapaamisellemme tallustelun sijaan pommiin. ;)