Täytin tänään vuosia ja halusin luonnollisesti juhlia rupsahtamistani vanhenemistani parhaassa mahdollisessa seurassa. A21 Dining -ravintola tarjosikin minulle ja ystävilleni viime viikolla herkullisen menun drinkkeineen ravintolan viihtyisässä Revontuli-kabinetissa. Harmi, kun Salla ehti jo edellisten juhlien jäljiltä lähteä, lohduttamaan tulivat kuitenkin onneksi Jonna, Veera, Aino ja Nina. Maistelimme läpi viiden ruokalajin menun, johon palaan vielä tarkemmin omassa postauksessaan. Jokaiseen ruokaan kuului vielä oma drinkki, jonka makumaailma täydensi ruokalajia. Illasta tuli rehellisesti sanottuna aikamoisen kostea. Jatkoissa illallisen jälkeen vielä naapuriin Vin-Viniin viineille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Syntymäpäiväasukseni, johon tykästyin huomattavan paljon, valitsin uuden mekkoni, jonka tässä videopostauksessa melkeinpä hetken mielijohteesta tilasin. Olisin halunnut värittää huuleni kirkkaanpunaisiksi, mutta koska olimme menossa syömään, teinkin meikistäni silmäpainotteisen. En vaan jaksa sitä huulipunan kyttäämistä ja korjailua! Jonna lainasi muuten illaksi meikäläisen SheInsidelta saatua punaista mekkoa. Pitänee varmaan antaa mekko kokonaan naapurille, sen verran hyvältä se hänellä näyttää. Eivät muutkaan naiset huonoilta näyttäneet, on ilo viettää aikaa noinkin kauniissa seurassa. Julkaisen myöhemmin tällä viikolla ruokapostauksessa tytöistä lisää kuvia, joita ravintolassa otettiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Nowhere

koru – Nouseva Myrsky (saatu)

laukku – H&M

sormus – Lapponia

kengät – China Girl

Ilta sujui leppoisasti. Istuskelimme monessa paikassa, mutta hiljalleen tytöt alkoivat yksi kerrallaan luovuttaa ja lähteä kotiin. Itsehän rellestin pilkkuun asti ja sammahdin sitten omaan sänkyyn. Hermostuin jo hieman, kun luulin hukanneeni tuon ökysormuksen, mutta olinkin vain pistänyt sen yöllä ns. varmaan talteen. Tuntuu muuten, että nuo hiukseni ovat näissä kuvissa taas aivan eri väriä kuin ennen. Onko mahdollista, että tyvi on tummentunut itsestään ja latvat vaalentuneet? Omituinen juttu, mutta tykkään kyllä tuosta “tiikerinraitatukastakin” hirmuisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain tuon korun (tekisi mieli sanoa, että syntymäpäivälahjaksi) Nouseva Myrsky -nettikaupasta. Sinne on luotu lukijoilleni alennuskoodi “MouMou”, jolla saa 20 % alennuksen tuotteista. Koodi annetaan kassalla tilauksen maksamisen yhteydessä. Kirjoitusasu on huomioitava eli isoilla kirjaimilla on merkitystä. Koodi on voimassa toistaiseksi. Oma Graniitti-kaulakoruni on saanut alkunsa hylätystä kuljetinhihnasta. Kaikki nettikaupan tuotteet on valmistettu kierrätetystä kumista ja korujen punainen lanka on ekologisuus, esteettisyys sekä yksinkertainen kauneus. Allekirjoitan tämän täysin. :)