Jo muutaman viikon ajan suorastaan kiihtynyt postailutahtini laantui yllättäen tällä viikolla, sillä kuvailen nyt pääasiallisesti postauksia ensi viikon teemaviikkoa varten. Asuja taas ei ole edes ollut tarjolla, sillä olen tosiaan viettänyt hieman turhankin pitkän ajan antibioottipöllyssä sängyssäni ja siihen touhuun riitti vaatetukseksi pyjama. Kävin kyllä postissa sekä uudella mahdollisella työpaikallani tulevaan työnkuvaani tutustumassa, mutta nuokin ponnistukset meinasivat viedä tajun. Tänään olo oli vihdoin parempi ja kävin jopa ulkona. Päätin myös lähteä illalla ulos.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yllätin eilen itsenikin uudella ostoksellani. Olen haaveillut jo ties kuinka pitkään nahkahousuista, ihastunut tekonahkaisiin, käyttänyt ne loppuun ja kironnut, kun en ole löytänyt hyviä nahkahousuja, jotka kestäisivät käytössä. Sitten törmäsin housuihin, jotka ovat aitoa nahkaa, hyvää pituutta (terveisin 1,6-metrinen pätkä) ja vielä kaiken lisäksi unelmanpehmeät jalassa. Puntteja voi kääntää piilovetoketjujen vuoksi ja istuvuus on juuri hyvä. Takataskuja ei ole ja vetoketjukin on näppärästi housujen sivussa. Odotan jo avokaskelejä, jotta voi kääriä puntteja ja paljastaa nilkat keväisille kaduille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

neule – SheInside (saatu)

nahkahousut – H&M

sormus – Lapponia

kengät – Jeffrey Campbell

Öiden sade oli sulattanut lunta niin paljon, että kaduilta oli kadonnut se ärsyttävin lumi ja jää aika hyvin. Käytin tilanteen hyväkseni välittömästi kaivelemalla uudet kenkäni esille. Tänään oli juuri täydellinen päivä viedä ne ensimmäistä kertaa ulos! Ette usko, kuinka hyvä noilla on kävellä. Kengät ovat jalassa tukevat kuin mitkä. Illaksi vaihdan kyllä ylleni jotakin hienompaa, sillä olen tosiaan menossa ulos syömään, mutta tähän arkiseen asuuni nilkkurit kävivät kivasti. Vähemmän lumisissa fiiliksissä innoistuin pitkästä aikaa lakkaamaan kyntenikin. Niistä saatiin vähän vipinää tähän sävyltään kovin tummaan asuun. :)

lol