Viikon paras rakkaus syttyi keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun virallinen tieto PlayStationin PS4-pelikonsolista julkaistiin netin kautta maailmanlaajuisesti lähetetyn livestream-lähetyksen kautta. Valvoin koko ohjelman läpi leuka maassa ja silmät pyöreinä. Uuden konsolin hulppeat ominaisuudet, touchpadilla varustetut DualShock 4 -ohjaimet ja muut tulevaisuuden uudistukset vakuuttivat meikäläisen 2,5 tunnin lähetyksen ja sen upeiden demonstraatioiden aikana ihan täysin. En uskaltanut edes haaveilla noin sosiaalisesta tulevaisuudesta PlayStationille. Isoin sydän tulee ehkä kuitenkin uudelle yhteistyökumppanille Bungielle, joka on mm. erään kaikkien aikojen suosikkipelini Halon takana. Voi pyhä rakkauskohtaus! <3

LLKKK

Viikon paras keli (tässä välissä ystäväni pidättävät kauhuissaan henkeään ja odottavat, kerronko suosikkivitsini) on yllätyksekseni aurinkoinen. Sain siis useampaankin otteeseen hyvän syyn kaivella aurinkolasini esille. Arskoja (tai siis Reiskoja) sovitellessa muistin, että nämä pitäisi viedä optikolle. Nenäni on sen verran kapea, etteivät peruslasit pysy kasvoillani, vaan niitä pitää lähes poikkeuksetta väännellä. Ei mikään iso juttu, kunhan vain saisin aikaiseksi. Nämä kaunokaiset on ostettu aikanaan Fashionstoresta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras tuoksu on ihan mielettömän kauniissa pullossa myytävä Guccin Première, jonka sain tuoksutestiin itselleni. Ihastuin tuoksun persikkaiseen pehmeyteen, joka tuli esille, kun suihkaisin tuoksua iholleni. Suoraan pullosta tuoksu ei vakuuttanut, joten suosittelen aina “sovittamaan” tuoksua paperilipukkeen sijaan omalle iholle. Moni tuoksu saattaa yllättää. Virallisesti tätä ylellistä tuoksua kuvaillaan näin:

Ensituoksun kupliva bergamotti saa aikaan shampanjamaisen efektin.

Sydäntuoksun häikäisevä valkoisten kukkien kimppu kietoutuu magneettiseen myskiin antaen tuoksulle säteilevää naisellisuutta.

Pohjatuoksun kermaisen naiselliset puut tuovat tuoksuun lämmintä aistikkuutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viikon paras kuvamuisto on jostakin viime vuodelta Starbucksin tilaisuudesta. Keli on tuona päivänä ollut vähintäänkin täydellinen, koska aurinko on paistanut ja olen voinut pukeutua kevyesti, mutta rotsille ei näköjään ole ollut liian kuuma. Olen nyt hiihhdellyt tuossa takissa jo viikon eli kevään on pakko tulla kohta. Olen melkenpä sitä mieltä, että koko kevät on vain asennekysymys. Piilomainonnan välttämiseksi totean, että nuo kuvan aurinkolasit on saatu. Koska tuosta kuvasta saa juuri niin hyvin selvää, millaiset kyseiset lasit edes ovat! :D

moksu