M7_2225x1225_small

 

On aika palata Fashionstoren ja Guess by Marcianon mallihakuun. Tähän alkuun on pakko heti todeta, että hakemusten määrä yllätti sekä minut että tulevan kuvaustiimin. Rima nousi kohisten kun toinen toistaan persoonallisempi nainen lähetti hakemuksensa meille. Taso oli erittäin kova ja vaikka hakuaikaa ei ollut kovin paljoa, hakemuksia suorastaan tulvi sähköpostiini. Kävimme ne kaikki eilen ajatuksella läpi useaan kertaan ja lopulta toimiston pöydällä oli enää kaksi hakemusta. Tulevat mallit valittiin sen perusteella, kuinka hyvin he sopisivat brändin imagoon.

Valituille malleille ilmoitetaan henkilökohtaisesti lähipäivien aikana, joten kurkkikaahan sähköpostejanne. Muutaman tytön hakemukset on myös laitettu Fashionstorelle tuotekuvauksista vastaavalle henkilölle eteenpäin, joten heitä kontaktoidaan myöhemmin keväällä maalis-huhtikuun aikana ihan omalla casting-kutsulla. Iso kiitos siis kaikille hakemuksen lähettäneille!

Psst! Meikäläinen nuokkuu antibioottikuurin kourissa, joten kommenttiboksissa ja sähköpostin puolella on hiljaista vielä muutaman päivän ajan. :/

(kuva Guess by Marciano)