OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ostin aivan täydelliset baarikengät! Tiedättekö sen tunteen, kun monen tunnin koroilla tanssimisen jälkeen päkiät tuntuvat turvonneilta ja jalat saattavat olla jopa rakoilla? Silloin on hyvä olla mukana pieneen tilaan mahtuvat matalat kengät, jotka voi vaihtaa jalkaan, kun kunto pettää. Koska olen turhamainen tyyppi, tahdoin baariballerinojeni olevan jotenkin erityiset ja ostin sitten kullanvärisestä nahasta valmistetut kengät. Ne voi taittaa keskeltä, joten ne saa mahtumaan vaikka kuinka pieneen iltalaukkuun. Paras alennusmyyntilöytö aikoihin, vaikka itse sanonkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Psst! Saanko joitakin extra-bloggaajapisteitä, kun keksin kuvata tuon kimaltavan huulikiiltopallon discopallona? Ai, enkö? :D