OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jotkut vaatteet saavat käytössä hassuja nimiä. Tämän asun tunika on yksi niistä. H&M:n Fashion Against AIDS -malliston tunika on tuttujen kesken AIDS-tunika. En ole käyttänyt tätä niinkään tunikana kuin minimekkona, jostakin syystä en koe olevani ns. tunikatyttö. Nyt kokeilin puseromaisempaa lähestymistapaa tunikalle ja pidinkin lopputuloksesta varsin paljon. Varsinkin tuo selkähalkio miellyttää kovasti. Puin sieltä kurkistamaan laventelinsiniset rintsikat, koska en jaksanut viritellä rnitsikoita piiloon. Hyvin ne voivat näkyäkin, ei se ole niin vakavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

tunika – H&M

farkut – H&M

kengät – 2nd hand

Avustin ennen työvuoroa ystävääni joululahjahaalariostoksissa, joten sain nakitettua hänet asukuvaajaksi. Voi olla, että otan loppuvuoden niinkin rennosti, että tämä jää vuoden viimeiseksi asuksi. Joulun aion maata uusimman haalarini syleilyssä välittämättä mistään tai kestään inhottavasta. Kissaterapia tulee taas pelastamaan joululoman, onneksi se katti odottaa kotona hulivililuonteensa kanssa. Kunpa kissasta saisi taltioituja tänä jouluna muistoja kuvamuodossakin, mutta tuo karvainen rasvattu salama sinkoilee turhankin tehokkaasti kameraa karkuun. Alla näkyy muuten todiste siitä, mitä kaikkea voi tahattomati taltioida, jos ei muista, että kamerassa on kosketusnäyttö.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä olisi viimeinen työpäivä ennen joulua edessä. Tällä hetkellä joko juoksen liikettämme paniikissa ympäriinsä, itken sovituskopissa hysteerisenä tai nauran kippurassa jossakin hississä. Saatan hymyillä itseni hengiltä, mutta ainakin kuolen onnellisena. Vitsi vitsinä, töissä on nimittäin kivaa, kun siellä on niinkin hyvää seuraa kuin työtoverini. Niinä harvoina kertoina, kun saamme olla samaan aikaan töissä, nauramme usein kippurassa toisillemme. On mahtava tunne, kun jonkun kanssa vaan synkkaa heti. Sellaisiin ihmisiin ei turhan usein törmäile. Meikäläinen kun ei ole mikään maailman helpoin persoona. :)