Tossahan ei edes näy, jos sattuu olemaan tällainen urpo, ja kippaa aamukahvit tai -kaakaot rinnuksilleen!” Suora lainaus oli ensimmäinen kommentti, jonka ääneen huudahdin nähtyäni Olav design -merkin jättipaidan. Tässä paidassa oli muita myyntikappaleita isompi kaula-aukko ja se pystyykin tipauttamaan alas olkapäältä juuri niin ihanasti kuin toivoinkin. Tästä oli myynnissä myös pidempi versio, mutta tällaiselle pätkällä lyhyt tuntui paremmalta. Ostan kyllä mekkoja, mutta harvemmin niitä kuitenkaan lopulta käytän. Ainakaan yhtä usein kuin housuja.

Ehdin ennen eilistä työvuoroa vaivata naapuriani asukuvilla ja niiden ottamisella, joten saattepahan muutakin luettavaa kuin kamalia korruptiopostauksia. Äh, niin tietenkin. Kaikki niistä hurjistuneethan lopettivat blogini lukemisen eli nyt lopetin niiden tekemisen turhaan. Himputti! Tässä kuitenkin asukuvia ilman korruptiota. Tai no, naapuria piti kyllä vähän lahjoa, jotta sain hänet kameran taakse ulos pakkaseen. Lahjukseni toimi onneksi lupaus asukuvista toiseen suuntaan eli neidin omaan blogiin. Blurriksihan nämä menivät, mutta pistetään taiteen piikkiin. Jälleen kerran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

paita – Olav

tuubitoppi – H&M

farkut – H&M

laukku – Lumi

kengät – Aldo

Ei meinaa pysyä pää kasassa, kun on koko ajan töissä. Illalla kirjoittelen postauksia ja vastailen kommentteihin. Tuntuu, että postausten sisälläkin juttu heittelehtii aiheesta toiseen eikä aina pysy edes itse mukana. Onneksi on enää huominen töitä ennen joulua. Pelottaa hieman, miten sekaisin olen huomisissa pikkujouluissa, kun menen sinne suoraan tuplavuoron jälkeen. Lauantaina siivoankin nopeasti kämpän ja lähden joululomalle. Ei varmaankaan olisi huono idea pitää lomaa myös blogista, kun ilmapiiri alkaa olla suhteellisen närkästynyttä täällä. En tiedä, johtuuko se uusista lukijoista vai ihmisten joulustressistä, mutta yhtäkkiä kukaan ei muka tunne minua ja tapojani. Hämmentävää.

Väkertelin pitkästä aikaa hiuksiini jotakin muuta kuin työponnarin. Tämä lettikampaus on helppo ja nopea tehdä. Jos siitä tulee suttuinen, se näyttää oikeastaan vain vielä paremmalta. Ei se hiustenlaitto niin rankkaa ole, etteikö siihen voisi vaikka ensi vuonna opetella panostamaan hieman enemmän. Tekisi mieli pistää lukijoille kilpailu pystyyn ja etsiä sillä tavalla uusia kampausvinkkejä pitkille hiuksille. Tänään taisi muuten olla pitkästä aikaa yksi niistä päivistä, kun hiusten punainen väri tuntuu omalta. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA