Selailin eilen erinäisten nettikauppojen alennusmyyntiosastoja ja törmäsin moneen tuttuun tuotteeseen. Aloin sitten huvikseni etsiä itsestäni kuvia kyseisissä tuotteissa ja väsäilin teille samalla alesuosistuspostauksen. Suosittelen nyt siis vain vaatteita, asusteita sekä kenkiä, joita itse käytän. Linkitin myös tuotteet postaukseen, mutta muistutuksena vielä kerrattakoon, että Indiedaysin blogeissa olevia linkkejä klikkaamalla tai edes ostoksia niiden kautta tekemällä ette kerrytä yhdenkään bloggaajan tilinauhaa. Linkit eivät siis ole mainoslinkkejä, vaikka sitkeä juoru väittääkin Indiedaysin määräävän blogien sisällöstä ja pakottavat meidät mainostamaan. Pöh, sanon minä. Se on jokaisen oma päätös.

moumou_ale_1

Ensimmäinen ja ehkä jopa paras alelöytötörmäykseni on H&M:n tekonahkayläosainen peplummekko, joka toimittaa tällä hetkellä vaatekaapissani hieman erikoisemman pikkumustan virkaa. Mekon löytää täältäNanson Minttu-mekko on alessa sekä limenvihreänä täällä että mustana täällä. Itse sain omat mekkoni kampanjalahjakortilla, mutta maksoin osa itse, koska halusin välttämättä molemmat värit itselleni.

moumou_ale_2

Katri Niskaselta saamani Wingy-mekko, jota voi käyttää myös tunikana, ihastutti syksyllä monimuotoisuudellaan. Mekon löytää nyt alennettuun hintaan nettikaupasta täältä. Guess by Marcianon sininen trenssitakki taas, joka on alessa täällä, käy hienosti sekä syksyyn että kevääseen. Tämä kannattaa melkein ostaa varastoon, vaikka vielä onkin talvi. H&M:n asustepuolelta suosittelen (kirjaimellisesti) lämpimästi ranteenlämmittimiä täältä sekä pipoa täältä. Molempia myydään useammassa värissä, minä rakastuin vihreään.

moumou_ale_3

Liu Jo Jeans -merkiltä saaduista pepunkohotusfarkuistani molemmat keräävät edelleen kehuja ja ovat lunastaneet paikkansa luottofarkkuinani. Tummemmat farkut löytää alesta kokosuosituksineen täältä, vaaleammat taas täältä. Pillifarkkujen kaveriksi varsinkin näin talvella käyvät Crocsilta saadut pörröiset saappaat. Ne löytää halutessaan kahdessakin eri värivaihtoehdossa täältä. Eivät nuo suklaanruskeatkaan pahat ole, vaikka itse päädyin vaaleisiin.

Jos teillä on omia alesuosituksia, lukisin niitä mielelläni kommenttiboksin puolelta. Mitä ihanuuksia olette löytäneet nettialeista? Uskallatteko jopa jakaa linkit löytöihinne vai odotatteko vielä, jos hinnat laskisivat entisestään? :)