Johonkin väliin pitäisi ehtiä kertoa teille Pariisin minilomani tapahtumista, mutta en ole vieläkään ehtinyt käydä matkan kuvia läpi. Sen sijaan postaan eräästä toisesta matkasta. Hurjasta laivamatkastamme Tukholmaan onkin ollut juttua jo muutaman bloggaajakollegani blogissa, mutta työnnänpä minäkin nyt lusikkani tähän blogimatkasoppaan. Silja Linen ja VisitSwedenin sponsoroimalle blogimatkalle lähdimme siis minä, Veera, Aino, Kaisa ja Joanna. Laivanamme oli Siljan Symphony, jolla lähdimme sunnuntaina aamupäivällä kohti Tukholmaa. Hyttimme olivat De Luxe -hyttejä ja sijaitsijat siksi kannella 11. Tervetuloa mukaamme laivamatkalle Tukholmaan ja takaisin!

(kengät saatu)

(kuvan otti Veera)

Hyttikaverinani oli luottoyövieraani Veera, jonka kanssa vietän nykyään ihanan paljon aikaa. Pienen hytissä vietetyn kotiutumishetken jälkeen lähdimme liikkeelle ja pääsin vihdoin herkuttelemaan buffettiin ja ennen kaikkea tutkimaan paikkaa, jonka nimi oli osunut silmiini heti hissistä ulos astuessani. Kuinka siistiä, että laivallamme oli PlayStation Lounge?! Voihan rakkauskohtaus sentään.

(vasemman alareunan kuva Veeralta)

Ensimmäinen kierroksemme TaxFree-myymälässä sujui yllättävän nopeasti. Haimme hieman juomista illaksi ja siinä, missä muut nautiskelivat siideriä, meikäläinen kehitteli huiman Batman-drinkin. Jotenkin nuo ostoksemme kertovat ehkä henkisestä iästämme aika paljon. Se ei kuitenkaan ole huono asia, sillä matkaaminen tuollaisten mahtavien sekopäiden kanssa on “jotain niin parasta”. Tai no, ei se huonoakaan ole. ;)

(kuva Veeralta)

Ostosreissun jälkeen pidimme pienen tauon hytissä, josta lähdimme kuitenkin taas kiertelemään hetken kuluttua. Sunnuntai-ilta laivalla oli rauhallinen eikä ihmisiä ollut inhottavaksi ruuhkaksi. Iskimme siis kemikalioon koko joukon voimin ja tuoksuttelimme varmaankin jokaisen söpön pullon läpi. Kun touhu alkoi lopulta kyllästyttää, siirryimme eräänlaiseen matkamuistomyymälään. Ei ole vaikea arvata, mille osastolle siellä suuntasin. Vihaiset linnut vaan vetävät minua puoleensa.

(naamakuvat Veeralta)

(kuva Ainolta)

(kuva Veeralta)

Täytyy myöntää, että erilaisten pelien parissa tuli laivalla kulutettua ihan laittoman paljon aikaa. Tuo typerä kolikkopeli, jossa kolikoita koetetaan puskea omilla kolikoilla reunan yli, koukutti aika pahasti melkeinpä jokaisen meistä. Halvat on huvit hulluilla, vaikka muutama meistä jäikin pelisessioista aika kivasti voitolle. Ne voittorahat vaan taidettiin käyttää toisiin peleihin. En tunnusta mitään.

Ja sitten seuraa se laivamatkamme hulvattomin osuus! Vaikka illan kuvasaldoa selaamalla saakin helposti sellaisen mielikuvan, että tyttöporukkamme oli aivan tuhannen päissään, tässä vaiheessa iltaa pidettiin hauskaa ihan vesilasien voimalla. Yökerhossa esitettiin niin villejä tansseja, että oksat pois! Lopulta väsyneet bloggaajat luovuttivat ja siirtyivät hytteihin juoruamaan ja nukkumaan. Seuraava postaus paljastaakin, mitä porukkamme teki, kun saavuimme aamulla Tukholmaan. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. :)

(Kuvat Veeralta)

(kuva Veeralta)