Koska olen yksi tämän planeetan hurjimmista haaveilijoista, tungin itseni mukaan erääseen säästöprojektiin. Olen mukana Indiedaysin ja S-Pankin kampanjassa, joka on räätälöity juuri meikäläisen tarpeita varten. Tykkään priorisoida rahani huvitteluun ja kivoihin juttuihin, mutta joskus harmittaa, kun raha vain katoaa pieniin turhuuksiin isompien ja tärkeämpien juttujen sijaan. Siksi teinkin säästösuunnitelman, jotta voin joskus ostaa jotakin hieman kalliimpaa, josta olen haaveillut. Luksuslaukku tai -kenkäpari olisi motivoiva kohde säästämiselle, mutta ei lomamatkakaan huono idea ole.

Tästä lähtien siirrän jokaisesta tilistäni 100 euroa S-Pankin tililleni, jota en yleensä käytä koskaan. Olen antanut sinne kertyä Bonusta ostoksistani, joten tyhjänä se ei kuitenkaan ole maannut. Päätin, että kurkistan säästötililleni seraavan kerran vasta tämän kampajan toisessa vaiheessa joulukuun alussa. S-Pankin verkkopankistahan saisi tilattua maksuttoman saldoviestin sähköpostiin, mutta tahtoisin tämän tilin olevan enemmänkin sellainen tili, jonka voin unohtaa ja sitten joskus riemusta kiljuen löytää. Tiedättehän sen tunteen, kun on unohtanut takin taskuun setelin ja sen löytää juuri oikealla hetkellä? Sitä tunnetta lähden tavoittelemaan uudella säästötililläni. “Ai niin, mulla on tällainenkin tili!” -tili (joka on muuten oikealta nimeltään vaatimattomasti UNELMATILI) alkaa täyttyä heti seuraavana tilipäivänäni!

S-Etukorteista käytössäni on Visa Debit -kortti, joka on normaalin pankkikortin tai Visa Electronin tyyppinen kortti. Se on kytketty pankkitiliin ja sillä voi nostaa näppärästi käteistä käteisautomaateista kotimaassa ja maailmalla sekä S-ryhmän kauppojen kassoilla.  Aion jatkossa palkoistani säästötilille siirtyvien suoraveloitusten lisäksi keskittää ostoksiani S-ryhmän paikkoihin, jotta Bonusta kertyy entistä enemmän. Kortin lisäksi tärkeä apuri säästämisessä on S-Pankin verkkopankki, joka uudistui juuri lokakuussa. Sielä voi halutessaan kurkistaa tilin tilanteen, jos uteliaisuus käy sietämättömäksi. Tämä alkutilanne ei ole kovin mieltä ylentävä, mutta pienistä lätäköistä ne suuretkin valtameret syntyvät.

Jotta meikäläinen ei olisi ainut, joka hyötyy tästä kampajasta, teillä on nyt viikko aikaa jakaa parhaat säästövinkkinne tämän postauksen kommenttiboksiin. Kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan 100 euron S-ryhmän lahjakortti. Jätäthän vastauksesi 21.11.2012 kello 20:00 mennessä. Ja nyt niitä vinkkejä jakoon! :)

Psst! Turhaan huolitte korttinumerostani tuossa kuvassa. Täältä voi tarkistaa, mitä kaikkea tietoa tilin käyttämiseen vaaditaan, että kortilla voi maksaa.

Edit: Korttinumerot on nyt blurrattu lukijoiden mielenrauhan turvaamiseksi.