Saatoittekin ehkä huomata, että muokkasin hieman blogin ulkoasua aamulla. Blogini palstanleveyttä säädettiin ylempien tahojen(:D) toimesta ja koska olisin joutunut “suurentamaan” bannerini, tein suosiolla uuden. Vaihdoin samalla pois viininpunaisen taustavärin. Tosin ei sitä ole juuri viime aikoina edes näkynyt massiivisen sivupalkkimainnonan vuoksi, mutta mustaa väriä sieltä sivuista pitäisi kohta löytyä. Bannerin otsikon fontin pidin vieläkin samana, mutta Marimekko-kampanjasta lainatun kuvan pistin vaihtoon. Yhden ison kuvan tilalle muokkasin kolme pientä polaroidkuvaa, jotka nekin tosin ovat Veeran ottamia.

Jatkossa postauksiin voi ladata entistä isompia kuvia, mutta en oikein tiedä, onko se hyvä vai huono asia. Kuvanlaadulta pitää vaatia jatkossa vieläkin enemmän, sillä ahdistun, jos joudun lataamaan tänne huonolaatuisia kuvia. Pelkään, että tämä muutos jotenkin vähentää kuvien määrää, kun en enää kehtaa julkaista “jotakin sinne päin” -laatuisia kuvia. En olekaan kokenut hetkeen blogistressiä, joten tämä tuli hieman yllätyksenä. Mutta kai sitä pitää välillä hieman miettiä asioita, jotta tietää, millä linjalla bloggaamista sitten jatkaa.
Oli kiva saada blogin ulkoasu kuntoon, sillä sisältö stressaa hieman tällä hetkellä. Jonossa on monta postausta, mutta en ehdi joko ottaa niihin haluamiani kuvia tai kirjoittaa tarpeeksi hyvää tekstiä. Tuloillaan on mm. valokuvasarja uniikkimekostani, tuotearvostelu eräästä hyvin suositusta kosmetiikkasarjasta, jota saa vihdoin tilattua näppärästi Suomeen, ja hulppea treenivideo, johon liittyy vielä arvontakin. Asukuvien kanssa pitäisi tsempata, sen tiedostan itsekin. Ehkäpä loma bloggaajatyttöjen kanssa Ruotsissa muuttaa hieman tilannetta, kun potentiaalisia kuvaajia on ympärillä ihan useampi kappale.

Tulipa pitkästä aikaa taas vain höpistyä blogiin. Ajatuksenjuoksua on välillä ihan terapeuttista kirjoittaa ylös, siinä selkiävät ajatukset vain entisestään ja olo jotenkin kevenee samalla. Nyt toivotan kaikille mukavaa viikonloppua ja alan valmistautua huomiseen lähtöön. Saa nähdä, kuinka pahasti viiden naisen yhteisreissu lähtee käsistä. ;)