Toiveenne on kuultu! Tyttöjen juttujen perään kysellään täällä blogissa ihan ylivoimaisesti eniten, joten niitä olisi nyt vihdoin pitkästä aikaa luvassa. Myös videopostaukset ovat kovin suosittuja, joten yhdistin kaksi suurinta toivettanne ja väsäilin kasaan postauksen, jossa höpötellään tyttöjen juttuja videolla. Mutta miten ihmeessä tuon alla olevan kuvan valkoinen salkku logoineen liittyykään aiheeseen?

Että sellaista kivaa! Aloitan nyt siis testijakson, jonka aikana selvitän, tekeekö testiin samaani valoimpulssilaite tosiaan sen, minkä lupaa. Valoimpulssilaitteilla  on hoidettu karvaongelmia kauneushoitoloissa jo pitkään, mutta nyt näitä laitteita on alettu valmistaa kotikäyttöön. Kuten videolla höpöttelin, laite “nukuttaa” karvat ja estää siten niiden kasvamisen. Aloitusvaiheessa karvoja nukutetaan tiheämmin, mutta ideaalitilanteeseen päästään ylläpitovaiheessa, kun karvoja nukutetaan enää kerran kahdessa kuussa. Edellinen Braunin ja Venuksen rakkauslapsi on muuten testattu ja arvosteltu tässä postauksessa. Tämän uuden laitteen nimi on tosiaan Venus Naked Skin designed by Braun.

Ensimmäisellä kokeilukerralla laite vaikutti helpolta ja turvalliselta. Se vain lämmitti ihoa hieman. Odottelen innolla, että pääsen kirjaamaan ylös tuntemuksiani testijakson varrelta. Palaan seuraavan kerran aiheeseen varmaankin joulukuun alussa ja sitten ensi vuonna, kun olen päässyt ylläpitovaiheeseen asti. Onko joku teistä kokeillut valoimpulssilaitetta kauneushoitolassa tai kotona? Millaisia kokemuksia teillä on hoidoista? :)