Viikon paras verkkokauppa on ihan eittämättä Suomen ylpeyden eli Marimekon kansainvälinen nettikauppa. Huhujen mukaan tuotevalikoima on netissä jopa laajempi kuin useimmissa Marimekon myymälöissä. Myynnissä on klassikoiden lisäksi luonnollisesti myös tuoteuutuuksia. Parasta on se, että kun rekisteröityy mahdollisimman pian verkkokaupan asiakkaaksi, saa huiman 15 %:n alennuksen seuraavasta ostoksesta verkkokaupassa. Alennus on voimassa jopa 16.12 saakka.

Viikon paras kosmetiikkatuote on herättänyt keskustelua jo etukäteen. Biozellin intensiivisävyte on paras kokeilemani värinsäilyttäjä. Sen vaikutusaikasuositus on 3-30 minuuttia, mutta jo tuolla lyhyimmillä vaikutusajalla väri pysyy yllä. Punaista töhnää voi hieroa pyyhekuiviin hiuksiin shampoopesun jälkeen sellaisenaan tai sen voi sekoittaa hoitoaineeseen. Itse käytän sävytettä pari kertaa viikossa hiusnaamion seassa ja tosiaan vain muutaman minuutin ajan ja tulokset ovat jo noilla muuttujilla mielettöminä. Sain sävytteen pressipäiviltä, mutta jos tukkani pysyy punaisena, ostan tätä ehdottomasti lisää!

Viikon paras kaverikuva otettiin Mertin sovitellessa mielettömiä gaalakenkiään. Oloni oli muutenkin lyhyt ballerinoissani, mutta korkkarisovittelusession aikana tunsin itseni suorastaan laittoman lyhyeksi. Kaipa jokaisella suunnittelijalla pitää sitten olla elävä kainalosauva, josta ottaa tukea, jos alkaa väsyttää paikallaan seisoskelu. Puolen metrin pituusero on ihan ok, kuvanlaatu on taas sitten asia erikseen. Vaikea kuvata kahta hyperaktiivista kahviaddiktia, kun paikallaan pysyminen on aivan liikaa vaadittu. Mertin upesta kengistä löytyy parempi kuva tästä postauksesta.

Viikon paras hämmennys tiivistyy yhteen kysymykseen. Koska Cheekistä tuli noin kuuma?! :O

(kuva täältä)