Mistä tietää, että viettää liikaa aikaa naapurinsa kanssa? Ehkä siitä, kun itselle tarkoitetun kirjekuoren nimikentässä lukee oman nimen perässä suluissa naapurin sukunimi. Tälle asialle on kyllä ihan looginen selitys, mutta kuva aiheutti Facebookissa yhteisten ystäviemme keskuudessa hulvattoman hupireaktion. Yhteenmuuttoa kuulemma odotellaan jo, mutta eiköhän tämä suhde toimi jatkossakin parhaiten niin, että hajuraon saa, kun sitä tarvitsee.

Päivän asunani oli eilen jotakin, minkä koen näyttävän kokonaisuudessaan aika maksimaalisesti minulta. Hiuksista en tosin ole ihan samaa mieltä sillä en ole vieläkään tottunut tähän suoraan tukkaan. Kerron siitä sitten lisää muodonmuutospostauksessa myöhemmin. Joka tapauksessa kapeat farkut yhdistettyinä rotsiin ja korkoihin tuntuvat edelleen kodikkaammalta asulta ikinä. Karva tuo asuun sitä lisäjujua, mikä on yleisesti asuissa mieleeni. Korut on jätetty minimiin luonteeni mukaisesti. Tässä todistetaan taas se, että tyyli voittaa muodin mennen tullen, sillä vaikka pillit ovat jo vanha juttu, tunnen niissä edelleen oloni hyväksi. Mikä järki olisi pukea ylleen jotakin vähemmän mieluisaa? Aivan.

farkut – H&M

toppi – H&M

liivi – Ralph Lauren (Denim & Supply)

takki – Vero Moda

kengät – Spirit (saatu)

laukku – Guess (saatu)

Pahoittelut noista asukuvista! En jotenkin vaan tajunnut tarkistaa kuvaushetkellä, riittääkö aamun valo kuviin ja pikselimössöähän ne sitten olivat, kun pääsin katsomaan kuvat isoina läppärini näytöltä. Luulisi viidessä vuodessa oppivan blogikuvien salat, mutta ei. Tyhmä lapsi se ei vaan opi.

Joudun lyhyesti avaamaan aiempia sanojani tähän loppuun, koska niitä  oli kuulemma ymmärretty hieman väärin. Kerroin kampanjapostausten runsauden ärsyttävän minua (hieman eri sanoilla tosin), mutta en tarkoittanut sillä, että jotenkin “joutuisin” tekemään niitä. Kyse oli siitä, että olin ajattelemattomasti luvannut postata ne ulos niin pienellä aikavälillä, että ahdistuin siitä, ettei yhteistyöpostausten välissä ollut mitään muita postauksia. Kaikki yhteistyöt blogissani ovat edelleen minun valitsemiani ja minun ehdoillani tehtyjä. Mihinkään p*skadiileihin en suostu, älkää huoliko. :)