Suuntasimme Ainon kanssa lauantaina Namun kutsuvierasillallisille. Olin käynyt aiemmin Namussa vain kerran ja silloinkin juhlimme vain baarin puolella. Nyt saimme nautiskella tunnelmasta ja keittiön herkuista ruokajuomineen sohvilla rennosti hengaillen. Kiljahtelin riemusta bongattuani Coca-Cola Zero -tynnyrin täynnä lasipulloja, vaikka kyllä niitä alkoholillisiakin juomia tuli muutama nautiskeltua. Jopa sen verran monta, että olin menossa muutaman tunnin yöunien jälkeen seuraavana päivänä töihin kaksi tuntia aikaisessa jo kymmeneen enkä kahteentoista. Hupsista vaan! :D

Alkuruoka oli sen verran valtava, että se olisi riittänyt jo yksinään täyttämään ainakin minun vatsani.  Isojen nacholastujen päälle oli muistaakseni kasattu korianterilla maustettuja jättikatkarapuja. Ruoka oli herkullista, mutta todella haastavaa syödä siististi. Onneksi en ollut deiteillä kenenkään kanssa, sillä tuon annoksen syömisestä tuli yhtä iso sotku kuin tacojen syömisestä. Eli iso.

Jos alkuruoka oli iso, pääruoka uusitulta ruokalistalta oli kerrassaan valtava. Pääruuaksi saimme lihaa, kanaa sekä mustekalaa hedelmäisillä ja raikkailla lisukkeilla. Varsinkin raastesalaatti oli herkullista! Jaksoin syödä annoksestani hävettävän pienen määrän, mutta kun oli pakko jättää tilaa jälkiruuallekin. Olimme jotenkin varautuneet sellaisiin pieniin maistiaisannoksiin, joten nämä jättiherkut pääsivät hieman yllättämään.

Jälkkäri oli myös hyvää. Mangonmakuinen panna cotta ja ananaskastike sopivat kivasti yhteen. Toivottavasti tykkäsitte illasta kanssamme. Baari- ja ravintolapostauksia pyydetään aina välillä, mutta kovin usein en niitä jatkossakaan aio tehdä. Jotenkin en vaan koe, että biletyskuvia on hyvä levitellä ympäriinsä. Siksi kamera sammui tässä vaiheessa iltaa. Harmittaa muuten vähän, etten tajunnut otattaa tuosta saamastani mekosta kuvia, mutta kaipa niitä ehtii vielä räpsiä. :)