Älkää hämääntykö tämän postauksen iloisista kuvista, teksti ja kuvat riitelevät nyt pahemman kerran. En vaan halunnut kuvailla mitään mökötyskuvia tänne. Eilen illalla tapahtui jotakin ikävää. Palasin töistä kotiin pikaisen naapurivierailun kautta, kun yhtäkkiä tuli kumman kylmä. Koko kehoni meni kananlihalle ja ampaisin sulkemaan auki unohtuneita ikkunoita. Ne eivät kuitenkaan olleet ihmetyksekseni edes auki, joten ryömin peiton alle lämmittelemään. Siitä se sitten paheni. Yhtäkkiä sattui jopa pitää silmiä auki ja päässä vaan humisi. En saanut pahan olon vuoksi nukahdettua, vaikka elimistö huusi lepoa. Lopulta otin särkylääkkeen ja jossakin vaiheessa olin nukahtanut.

Oletin, että aamulla pitkien yöunien jälkeen oloni olisi parempi, mutta niin ei valitettavasti ollut. Oloani ei helpottanut yhtään tieto siitä, että joudun aloittamaan maanantaina erään ikävän jutun selvittelyn ja mahdollisuudet siihen, että juttu päättyy minun kannaltani hyvin, ovat aika olemattomat. Inhoan edestakaisin soittelua ja asioiden selvittelyä, mutta näihin tilanteisiin törmää aina silloin tällöin. Kaipa niiden tarkoitus on se, että niistä oppisi jotakin.

paita – H&M

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

pipo ja ranteenlämmittimet – H&M

kengät – Vagabond

Vähän myös ahdistaa tämä uusi ulkoasu, kun siihen on tosiaan tulossa muutoksia, mutta näin keskeneräisenä se näyttää kamalalta. Koetin tuota sivupalkkia jo vähän muokata eilen, mutta hermohan siinä meni, kun se on niin erilainen kuin vanha. Blogi vaatisi nyt aikaa, joka on hieman kortilla. Pahoittelut pahantuulisesta postauksesta, mutta tältä tänään tuntuu. Toivottavasti ystävien seura helpottaisi illalla. Jos se ei auta, en tiedä, mitä teen. Kiitos kuvista Jonnalle, joka juhlii tänään syntymäpäiviään, ja anteeksipyynnöt jo etukäteen illan toiselle seuralaiselleni Ainolle, joka ehkä joutuu kuuntelemaan kiukutteluani. Olette rakkaita! <3