Ballerinanutturani vain jatkaa outoa kasvamistaan! Olen huomannut, että tuo luottonutturani on kuva kuvalta koko ajan muhkeampi. Eivät ne hiuksetkaan nyt voi niin nopeasti kasvaa tai paksuuntua yllättäen, että tälle mitään kovin luonnollista selitystä löytyisi. Ehkä olen vain oppinut nyt sen parhaan mahdollisen tekniikan nutturan valmistamiseen.

Tällä kertaa väsäilin ison nutturani tylsän asuni piristykseksi. Siniset pyllynkohotusfarkut, valkoinen paita ja musta (teko)nahkarotsi toimivat kuin häkä ja kun asuun lisäsi vielä perusnilkkurit, ei tällä yhdistelmällä voinut mennä pieleen. Punainen huulipuna piristi sekä asua että mieltä. Aamulla oli verenpaine niin taas matalalla, että pidättelin oksennusta koko matkan Esplanadille. Rankkaa aikaa tämä syksy, vaikka suosikkivuodenaikani onkin. Asukuvia tuli nauruskeltua hieman kotona, sillä niissähän on tarkennus kasvojen sijaan kengissä! :D

toppi – H&M

takki – Vero Moda

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Spirit (saatu)

Ennen työvuoroni alkua otin Jonnan mukaani työpaikalleni haalareita sovittelemaan. Suunnittelen parhaillani pientä blogitapahtumaa sekä bloggaajille että blogien lukijoille eli varautukaahan superkivaan haalaritapahtumaan, jonne ilmestyy kutsu tänne blogin puolelle tässä parin viikon sisään. Olen innossani, kun saan Jumpinilla tehdä muitakin kuin vain myyjän töitä. Olen kuitenkin parhaimmillani, kun saan ideoida ja suunnitella asioita, joista olen kiinnostunut. Ehkä se PR-ala olisi sittenkin minua varten. Kuka tietää.

Psst! Kirjoituspalsta leveni tänään eli kuvat ovat tästä eteenpäin isompia minunkin blogissani. Jouduin kylläkin uhraamaan toisen sivupalkin, mutta sellaista elämä on. :)