Vaikka lämpöasteita on ihanasti päälle kaksikymmentä, jotkut kesäpäivät vaan tuntuvat syksyisiltä. Taivaalla on oudon paljon pilviä, maassa pyörii puista pudonneita lehtiä ja tuulenvireessä on jotenkin rakas sivutuoksu. Rakastan syksyä, joten tällaiset syksyiset kesäpäivät ovat kuin kaivattu hengähdystauko todellisuudesta. Löysin itseni myös pukeutumasta tämän tunteen inspiroimana.

Syksyllä pukeutuminen on jotenkin tuplasti kivempaa kuin muina vuodenaikoina. Kaivelen innoissani asustelaatikoistani vöitä ja koruja, otan kaupungille mukaani jopa asuun sopivan laukun ja kävelen ympäriinsä niillä kaunemmilla kengilläni, jotka muuten homehtuisivat laatikoissaan. En tiedä, miksi kevät ei aiheuta samanlaista pukeutumishurmosta, ehkä olen vaan niin syysihminen. Siksi eilen olikin kiva leikkiä hetken aikaa, että on syksy.

paita – Rutstore.se (saatu)

laukku – Aldo

farkut  – H&M

kengät  – Aldo

Näin kesäisin pukeuduin hyvin yksinkertaisesti, usein ylläni on vain yksivärinen arkimekko ja ballerinat. Tänään tahdoin kuitenkin asuuni hieman vipinää, joten neitsytmatkalleen pääsi uusi paitapuseroni. Noihin korkeavyötäröisiin farkkuihin yhdistettynä kaunis pusero teki asustani aika 70-lukulaisen, joten valitsin asusteiksi maanläheisen konjakin sijaan kirkasta keltaista. Tiettyä tyyliä on kiva edustaa, mutta asun pitäisi pysyä inhimillisenä ja käytännöllisenä eikä muistuttaa naamiaisasua viimeistä piirtoa myöten.

Tähän loppuun on kyllä pakko myöntää, että nuo kiharretut hiukset näyttävä näissä asukuvissa niin kivoilta, että aamulla esitelty jättikiharrin saa vielä uuden mahdollisuuden. Kyllä se odottelu taitaa olla lopputuloksen arvoista. :)