Tällä hetkellä olen jo suunnittelemassa paluumatkaa Tallinnasta meren yli Helsinkiin, mutta palataanpa vielä hetkeksi perjantaihin. Kävin testaamassa naapurini Jonnan kanssa Vanhalla ylioppilastalolle järjestettävän Summer Heat -kesäklubitapahtuman. Näitä kesäklubeja järjestetään elokuulle asti, joten jos ette ole vielä ehtineet tuntemaan kesän kuumotusta, onneksi on monta viikonloppua aikaa.

Aussielta saatu VIP-kortti oikeutti hengailuun blogiloungessa parvella, mutta koska paikka oli minulle outo, kiertelimme ympäriinsä ja tutkimme paikkoja. Fiilis tapahtumassa oli hyvä mutta voi elämä, miten nuorta porukkaa baareissa on! Näissä tilanteissa sitä ymmärtää, kuinka vanha käpy itse oikeastaan jo on, kun tuntuu, että baaritiskillä vieressä olevien pitäisi tilata limua eikä sitä tequilashottia.

Ja sitten hieman huteran aasinsillan kautta hiustuotepaketti- ja kesäklubiarvonnan voittajiin. Aussie-hiustuotepaketit, jotka siis kumpainenkin sisältävät kaikki tässä postauksessa mainitut hiustuotteet sekä vielä lisäksi varvassandaalit,  lähtevät tällä kertaa nimimerkeille Magda sekä Pirkko. Avecilliset Summer Heat -kesäklubiliput puolestaan postitetaan nimimerkeille Omppuu ja Mönkkeli.

Paljon onnea voittajille, teille on nyt lähetetty sähköpostia! Kiitokset vielä kaikille arvontaan osallistuneille.:)