Näissä asukuvissa näkyy nyt se uusi kameralaukkuni, jonka itselleni järkkärilleni teetin. En näköjään nykyään julkaise enää asukuvia oikeina päivinä, kun kiirettä pitää niin, ettei pää meinaa pysyä mukana. Mutta sepä ei haittaa, sillä elämästä on nautittava silloin, kun siihen tarjoutuu mahdollisuus. Kohta on jo syksy ja koulut jatkuvat, mutta vielä voi nauttia täysin rinnoin vapaudesta.

Kohtasin muuten yllättävän asukriisin, kun tajusin jälleen kerran, etten omista juurikaan arkimekkoja. Kokeilin sitten erästä mustaa söpöliiniä ylleni, mutta jotenkin siitäkin tuli juhlava, vaikka vaihdoin illaksi ballerinat korkojen tilalle. Päädyn aina jotenkin ostamaan juhlavia mekkoja, joita saa käyttää harvoin. Mutta ah, rakastan niin tuon mekon selkämystä, että aivan sama!

mekko – eBay

vyö – H&M

kengät – Spirit

kameralaukku – Satu Kallio Design

Kuten kuvista näkyy, tuota laukkua voi tosiaan kantaa olkapäällä tai ketjun voi vetää vartalon yli. Alkaa muuten harmittaa noiden kenkien katseleminen, koska rakastin niitä mustina, mutta käytin ne puhki. Ja nyt en sitten tietenkään löydä noita enää mistään koossa 36. On tämä elämä julmaa, kun yksin mustien korkokenkien metsästäminen voi muka olla näin vaikeaa.

Tämä tyttö karkasi jälleen kerran maalle toivotellen kaikille ihanille lukijoilleen lämmintä ja aurinkoista viikonloppua. Vaikka Irenen haaste kuulostaakin hyvältä, ajattelin silti syventää rusketustani viikonloppuna. Suojakertoimia käytän paljon fiksummin kuin ennen ja tällaiselle auringonpalvojalle se on jo valtava edistysaskel. Palataan asiaan taas pian, minä lähden tästä rentoutumaan!<3