Pyysitte lisää meikkikampanjoita ja toiveenne on kuultu! Tällä kertaa olen mukana Indiedaysin ja Sokoksen yhteisessä We Care Icon -kampanjassa. Huomion keskipisteenä ovat tällä kertaa meikkituotteiden sijaan uudet meikkisiveltimet. Aiemminhan WCI on tarjonnut vain kosmetiikkaa kasvoille sekä vartalolle, mutta nyt tarjonta laajeni kertaheitolla. Uusia siveltimiä voi jo ostaa Sokoksista, Emotioneista ja tietysti näppärästi tuolta Sokoksen kauneuden verkkokaupasta. Aloitetaan siveltimiin tutustuminen kuitenkin käytännön esimerkillä eli katsomalla, mitä niillä voikaan loihtia aikaan.

Meikkaajanani toimi Susa Sjöblom Style & Beauty Bar -kauneushoitolasta, joka erikoistuu kauneudenhoidon ohella myös hyvinvointiin ja pukeutumiseen. Sen lisäksi, että siveltimiä käytettiin tuossa esimerkkimeikissä iholleni, sain kokeiltavaksi niitä kotiin. Kaikki sarjan siveltimet ovat synteettisiä ja niissä on pirteät värivaihtoehdot. Jos siveltimet eivät ole tuttuja, jokaiseen sivellinpakkaukseen on painettu kuvallinen ohje siitä, mihin sivellintä kuuluu käyttää. Ja kuten tuo “luonteva” bloggaajanne videolla ystävällisesti kertoo, siveltimien hinnasta osa ohjataan Itämeren suojeluun. Projektista voi lukea lisää täältä.

Olen sen verran suurpiirteinen ihminen, että omaksi sivellinsuosikikseni nousi kuudentoista erilaisen siveltimen joukosta isohko ja eksoottinen kabukisivellin. Se levittelee mineraalimeikkipohjan, aurinkopuuterin, hohtopuuterin ja poskipunankin kuin vettä vaan, kunhan muistaa pestä siveltimen välillä miedolla shampoolla, jotta kasvoille tulee vain sitä haluttua sävyä. Muuten tällä ei sitten oikein voikaan tehdä mitään “meikkimokia”.

Meikkisuunnitelma ja “työkaluja”.

Susa käsittelee kabukia.

Pieni osa siveltimien värivalikoimista.

Vaikka siveltimet ovatkin kampanjassa pääosassa, listasin vielä kiinnostuneille terassimeikkiini käytetyt We Care Icon -kosmetiikkatuotteet. Niitähän voi lunastaa sitten itselleen vaikka voittamallaan lahjakortilla! Mutta palataan siihen kohta. Tässä värikkääseen meikkiini käytetyt kosmetiikkatuotteet:

Kasvot: Matt Wear Long-Lasting Makeup -meikkivoide + irtopuuteri, Sun Wear Bronzer -aurinkopuuteri (sävy 1), sipaisu hohdepuuteria (myös dekolteelle)

Silmät: Wonder Lashes Gain Volume Mascara -ripsiväri, Magnetic Eyes Trio Eye Shadow -luomiväripaletti (1 Perfect Rose),  Rajaus Magnetic Eyes Perfect Line Liquid Eyeliner -silmänrajausväri yläluomelle (5 Perfect Plum), Magnetic Eyes Smooth Wear Eyeliner -silmämeikkikynä alaluomelle (4 Magic Green)

Huulet: Magnetic Lips Cool Shine Lip Gloss -huulikiilto (1 Frozen Star Apple)

Valmis silmämeikki vaikuttaa hillityltä…

… mutta juju piilee värikkäissä rajauksissa!

Mainitsinkin jo tuossa aiemmin lahjakortista, jonka saan arpoa teille. 50 euron suuruisen lahjakortin arvontaan osallistuvat kaikki, jotka etsivät We Care Icon -sivellinvalikoimasta eniten kiinnostusta herättävän siveltimen ja linkittävät sen tämän postauksen kommenttiboksiin perusteluineen. Lahjakortti on siis tuohon samaiseen verkkokauppaan ja arvonta-aikaa on sunnuntai-iltaan 10.6.2012 kello 20:00 asti. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan!:)

Trendikäs terassimeikki ja sen tyytyväinen omistaja.:)

Psst! Tuosta alta löytyy tunti sitten julkaistu asupostaus, jos ette huomanneet!