Kävin eilen ulkoiluttamassa vaaleaa kesämekkoani Nokian Lumia 900 -älypuhelimen lanseeraustilaisuudessa. Kerrankin joku muu otti asukuvani ettekä joudu katselemaan tylsiä lipastojani. Olisi ehkä tosin kannattanut tarkistaa ennen kuvausta, että tarkennus ei ole takaseinässä, vaan kuvattavassa kohteessa, ja että mekko kohteen päällä on oikealla kohdalla eikä litistä rumasti etumusta. No, aina ei voi onnistua. Ei ainakaan joka kerta.

Vaalean mekon kaveriksi puin tutut pinkit korkkarit ja kainaloon nappasin kirahvikuosisen olkilaukun. En muistaakseni ole käyttänyt tuota laukkua kertaakaan aiemmin, mutta nyt, kun muistin sen olemassaolon, kirahvi on ulkoillut kanssani jo kahtena päivänä peräkkäin. Hiukset olisin halunnut laittaa illaksi kivasti, mutta lähdön kanssa tuli kiire enkä ehtinyt korjailla nutturaani Linnanmäki-hurvittelun jäljiltä.

mekko – H&M

kengät – Spirit

laukku – H&M

hiuskoru – Glitter (saatu)

Parin päivän siskoloma nosti kyllä mielialaa näppärästi. Yksinkin viihdyn loistavasti, mutta välillä sitä tarvitsee jonkun, jolle höpötellä niitä outoja ajatuksia ääneen. Siskoaika ei tosin lopu vielä tähän päivään, kohta olisi nimittäin ohjelmassa odotettu lähtö maalle viikonlopuksi. Ajattelin hankkia siellä kunnon pohjarusketuksen ja ehkä jopa kastaa talviturkkini. Varsinkin rusketuksessa on korjaamista, sillä sain rumat rajat ihooni eräänä aamuna, kun unohduin liian pitkäksi aikaaa terassille nautiskelemaan aamukahvistani. Tasaisempi rintakehä ja olkainrajaton selkä, here I come!:)