Kuuletko Lintsin kutsun?

Suuntasimme siskon kanssa tänään heti aamusta Linnanmäelle. Viime kerta tyttöporukalla oli niin kiva, että päätin, etten ole todellakaan liian vanha huvipuistoihin. Vaikka ympärillä pyöri koko ajan vain nuorempia ja nuorempia hurvittelijoita, sulauduin silti joukkoon ihan hyvin. Ainakin omasta mielestäni. Unohdin tosin juosta laitteelta toiselle ja hokea erästä v-alkuista sanaa, mutta muuten iästäni olisi voinut karsia helposti sen kymmenen vuotta.;)

free gif maker

Ehdoton suosikkilaitteeni on Kieppi!

Laitteita tuli kierreltyä ihan urakalla. Muutaman laitteen jätin väliin, koska en pidä niistä, mutta muuten tuli kierreltyä melkein koko laitevalikoima Vekkulasta Vuoristorataan. Sen verran nihkeä olen kuitenkin, että jaksoin käydä vain kerran joka laitteessa ja sitten kyllästyttikin jo. Muutaman suosikkilaitteen olisi voinut testata lopuksi vielä toiseen kertaan, mutta tuli hieman kiire lähteä erääseen tapahtumaan. Neljä tuntia kului kuitenkin lopulta kuin siivillä ja kivaa oli koko rahan edestä.

Jane ja kissanpentu.

Maisemajunassa oli hyvä hengähtää välillä.

Joskus vielä raahaan jonkun pahaa-aavistamattoman miehen tuonne!:D

Aurinkoinen sää piristi mieltä.

Arvatkaa vaan, tekikö mieli hypätä tuonne viilentymään?

playsuit – Kiira Korpi (saatu)

ballerinat – H&M

Metrilakuja sai hyvällä hinnalla kanta-asiakaskortilla, jonka olin edellisenä iltana ladannut puhelimeeni. Kortti on ilmainen ja siitä voi lukea lisää täältä. Itse hyödynsin metrilakutarjouksen lisäksi popparitarjouksen ja jatkossa saatan ostaa iltarannekkeen vain siksi, että sen saa todella kivaan hintaan kantiskortilla. Muutenkin iltaranneke on ihan hyvä valinta varsinkin tähän aikaan vuodesta, jos haluaa välttää luokkaretkiruuhkat. Suosittelen lämpimästi!:)

Tuohon en uskaltanut mennä.

Nuttura vähän kärsi monen tunnin kieputuksesta!

Huvitteluasuksi valitsin Kiira Korven uusimmasta mallistosta lähetetyn merihenkisen playsuitin. Näitä ja siis koko Kiira-mallistoa myydään K-citymarketeissa, tämän hinta on muistaakseni 29,90 euroa. Lintsillä oli niin kuuma, että shortsihaalarissa tarkeni hyvin monta tuntia. Nuo niskan taakse solmittavat olkaimet voi muuten solmia eteen rusetille tai taittaa kokonaan piiloon, jos tykkää enemmän tuubiyläosista.

Uskaltauduin jopa tuohon maailmanpyörään eli Rinkeliin, vaikka pelkään korkeita paikkoja.

Kummitusjuna jäikin sitten väliin. Boikotoin!

Lintsipäivä meni putkeen, mutta sitten alkoikin kunnon syöksykierre. Avaudun aiheesta varmaankin myöhemmin, ellei olo ole niin huono, etten tahdo aiheesta jauhaa. Nyt otan kuitenkin rennosti ja keskityn hokemaan itselleni, että pohjalta pääsee vain ylöspäin. Jos ei pääse, menen kostoksi uudelleen Lintsille. Siellä kun ei voi olla piristymättä!<3