Käydäänpä heti tuon omituisen otsikon kimppuun, sen takia te kuitenkin tänne eksyitte. En shoppaillut Tukholmassa juuri mitään, mutta yhden asian löysin. Kiljaisin jo heti ovelta jotakin sarkastista liittyen tämän hameen värioksennuskuosiin, mutta kymmenen sekuntia myöhemmin tahdoin hameen itselleni. Rakkaudesta se hevonenkin taitaa potkia.

Harva maksihame tai -mekko on tarpeeksi lyhyt minulle. Jos sitä voi käyttää korkokenkien kanssa, se laahaa maata ballerinoilla. Mutta ei tämä yksilö, sillä tätä voi alle 1,6 metriä lyhytkin käyttää ilman korkoja. Hame on osa KappAhlin luntoystävällistä It´s all about being friendly -mallistoa, josta en ollut kuullutkaan aiemmin. Malliston kaikki vaatteet on tehty ympäristöystävällisistä materiaaleista. Tällaisia ovat mm. uusiutuva silkkimäinen Tencel sekä kasviparkittu ruotsalaisvalmisteinen nahka.

Tiesittekö muuten, että  KappAhl on ensimmäinen ympäristösertifioitu muotiketju maailmassa? En minäkään. On mukava huomata, että ne pahoina massaketjuina pidetyt viholliset kiinnittävät koko ajan vain enemmän ja enemmän huomiota vaatetuotannon ympäristövaikutuksiin. Pointti on kai siinä, ettei innostu liikaa ja osta aina jokaista ekomallistoa kokonaisuudessaan vaatekaappiaan ruuhkauttamaan. Terveisiä vaan minulle kaksi vuotta sitten.;)

toppi – H&M

huivi – ?

hame – KappAhl

 kengät – Spirit

monikerroksinen rannekoru – pöllitty siskolta

turkoosi kivikoru – KiviShop.com (saatu)

tekojalokivikoru – Asos

Hame vaati yksiväristä yläosaa rauhoittuakseen. Musta tuubitoppi ja musta huivi hiuksissa tasapainottivat mielestäni räväkkää printtiä tarpeeksi. Niiden lisäksi hame tahtoi kuitenkin seurakseen koruja, joten kaivelin korulaatikosta esiin muutaman rannekorun, josta löytyi samoja värejä kuin ahmeesta. Tadaa, moderni printtihippityttö oli syntynyt. Kuvaan tuosta hameesta vielä joskus videon, sillä se näyttää luonnossa noin miljoona kertaa kivemmalta kuin kuvissa. Kuten koko muukin asu. Harmittaa, kun sen fiilis ei tallentunut kuviin.

Tässä asussa leijailin ympäri kaupunkia eilen erään tapahtuman jälkeen. Vaihdoin passikuva-asuni tähän, kun aloin yhtäkkiä kaivata värejä. Viihdyimme Ninan kanssa yhdessä niin hyvin, että koko päivä hurahti ohi ihan hetkessä. Jokin tässä keväässä ja tässä kaupungissa tekee tällä hetkellä minut hyvin onnelliseksi. Eikä aurinko yhtään vähennä sitä tunnetta.:)