Viikon paras video voisi olla suoraan meikäläisen elämästä. Tällä hetkellä olen tosin ollut tuon viime viikon kemikaaliepisodin jälkeen fiksummalla ruokavaliolla ihan jo toukokuun puolimaratoninkin vuoksi, mutta yleensä herkkulakkopäätökseni loppuvat juurikin tuon videon näyttämällä tavalla. Jenna Marblesin videoita tulee seurailtua paljon, joten jos ronski ja omalaatuinen huumori uppoaa, suosittelen tutustumaan neitosen videoblogiin.

Viikon paras pettymys oli huomata, ettei yksikään(!) FB-ystäväni ole lähtenyt mukaan pelaamaan täällä hehkuttamaani nettipeliä. Samsoniten pelissä voi voittaa herkullisen metallivärisiä Samsoniten Cosmolite-matkalaukkuja tai jopa 5000 euron arvoisen matkalahjakortin. Around the world in 80 Clicks -pelin löytää täältä. Toivottavasti teidän ystävänne ovat innokkaampia auttamaan matkalaukun tai matkalahjakortin metsästämisessä. Mur.

Viikon paras kampanja on Karhun uusi juoksukamppis. I say no more…

Viikon paras huomio liittyi Gossip Girl –sarjan aika uuteen jaksoon, jossa ihana Chuck oli pukeutunut yllätyksekseni treenien jälkeen haalariin. Olen käännyttänyt jo muutaman fiksun miehen haalarifaneiksi ja suosittelen sitä kyllä lämpimästi muillekin. Collegehaalarit ovat nimittäin äärettömän seksikkäitä miehillä! Tosin tahtoisin huomauttaa, että Chuckillekin olisi sopinut kokoa isompi OnePiece-haalari.;)