Pahoittelut, kun tämän videon julkaisu venyi. Landella on niin hidas netti, että arvioitu kesto tämän lataamiselle nettiin oli 710 minuuttia. Täällä kaupungissakin lataamiseen meni useampi tunti jonkun hemmetin nettikatkoksen vuoksi, mutta vihdoin video on näkyvillä.  Videolla paljastuu myös se, kuinka pitkiä hiuksia päästäni tällä hetkellä löytyykään. Pitkästä aikaa ehdin muuten kuvailla blogiin tätä reaaliaikaista materiaaliakin. Olen kyllä jo ihan kunnossa kloorivälikohtauksen jäljiltä, mutta tekemistä on riittänyt vähän enemmänkin kanssa.

Huomenna alkaakin sitten muutaman päivän tehopyöritys. Ystäväni tulee Jyväskylästä yökylään ja kameramieheksi erääseen kampanjaan, minkä jälkeen lähdemme yhdessä perjantaina Jyväskylään. En jättäisi Kuntoportin spinningmaratonia väliin mistään hinnasta, joten kysyin, voisiko sen tulla polkemaan jotenkin kertavierailuna, vaikka en olekaan enää jäsen. Se onnistui, joten viikonlopun jälkeen olen jälleen yhtä liikuntakokemusta rikkaampi.

Nyt järjestelen nopeasti paikkoja huomista vierasta varten, soitan isille, että maturiteettini meni läpi, otan lämpimän kylvyn ja sukellan tuttujen lakanoiden sekaan nukkumaan. Huomenna on pitkä päivä. Öitä!