Koska eilisen illan ja tämän aamun aikana jouduin pistämään viikonloppusuunnitelmani uuteen uskoon, se tulee näkymään myös blogissa. Nyt nimittäin alkaa viikonlopun ajan kestävä suuri kevätarvonta, jossa kolmella teistä on mahdollisuus saada itselleen upea palkintopaketti yhden yksittäisen palkinnon sijaan. Päätin kerrankin ampua kovilla ja monen pienen arvonnan sijaan pyysin lupaa yhdistää arvonnat.

Tämä ehkä motivoi myös useampia lukijoita osallistumaan, kun palkinnon kokonaisarvo on erityisen suuri. Erittelemällä palkinnot voittomahdollisuudet toki kasvaisivat, mutta onhan se nyt kivempi voittaa isompi palkinto kuin pienempi. Ainakin tässä arvonnassa. Toivottavasti olette palkinnoista yhtä ihastuneita kuin minä.:)

Jokainen palkintopaketti sisältää:

  • Footloose-elokuvan, koska elämässä pitää olla vipinää. Kyseinen tanssielokuva on uusintafilmatisointi 1984 vuoden samannimisestä elokuvasta, jota tähditti Kevin Bacon.
  • Gillette Venus ProSkin Sensitive -höylän ja Satin Care Pure&Delicate -geelin, koska kevätsääret pitää huoltaa hellästi kuntoon ennen niiden ulkoiluttamista.
  • Sim Sensitiven Tiny Curl -matkakihartimen, koska joskus matkallakin tulee sellainen olo, että pitää saada kunnon kiharapilvi. Värinä joko pinkki tai musta.
  • DesignSkins-tarrakuoret kännykkään, koska puhelintakin pitää välillä piristää. Tarrakuorista ja niiden kiinnittämisestä voi lukea lisää täältä. Kuvan saa valita tai tehdä itse.
  • Lumenen meikkipaketin, joka sisältää meikkipohjatuotteita, luomivärejä, ripsivärin ja huulimeikkejä, koska kevään hehku tarvitsee joskus hieman apua tullakseen näkyviin.
Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tämän postauksen kommenttiboksiin, mikä sinusta on parasta keväässä? Vääriä vastauksia ei ole siis tällä kertaa olemassakaan. Aikaa on ylihuomisen syntymäpäiväni iltaan eli 15.4.2012 kello 20:00 saakka. Tasapuolisesti onnea kaikille arvontaan!:)

Huom! Tuotteet toimitetaan erikseen.