mekko – H&M

kaulakoru – DYRBERG/KERN

kynsilakka – Butter

laukku – H&M

kengät – Jessica Simpson

Tittidii – uusi postaussarja alkaa! Olen aina välillä postaillut tänne haaveasujani ja nyt ajattelin muuttaa sen ihan tavaksi. Tosin vähän samalla systeemillä kuin viikon parhaat -postaukset eli vaikka nimi on mitä on, joka viikko näitä postauksia ei välttämättä tule. Luvassa on siis haaveasujani, joihin olen etsinyt elementtejä eri nettikaupoista.

Tämä asu rakentuisi niin, että sen pohjana toimisi tumma laventelinsininen pitsimekko. Tyttömäistä pitsikuviota toistaisi musta kaulakoru. Kynnet viimeistäisiin mekon väriin sopivalla kimaltavalla kynsilakalla. Jalkoja koristaisivat täydellisen ruskeat nahkanilkkurit mustilla venykeosioilla, mutta lopullisesti asun eri elementit yhdistäisi mustan ja ruskean värin rakkaussuhdetta julistava mokkanahkalaukku. Siinäpä se!