Socialyte Collective (eli eräänlainen bloggaajajärjestö) tarjosi blogini lukijoille huippumahdollisuuden tienata mukavasti shoppailurahaa erääseen nettikauppaan. Kyseinen luksusnettikauppa Edition01 on minullekin uusi tuttavuus, mutta pienen selailun jälkeen se vaikutti kiinnostavalta. Keräsin tuohon yllä olevaan kollaasiin suosikkituotteitani nettikaupasta.

Jos siis 100 tai jopa 500 dollaria käyttörahaa mm. Chanelia myyvään nettiputiikkiin houkuttaa yhtään, rekisteröidy kaupan asiakkaaksi tästä linkistä. Linkissä on seurantakoodi, joka kertoo sinun olevan lukijani ja lataa käyttöösi 100 dollaria ensimmäisen tilauksesi yhteydessä. Jo pelkästään liittymällä asiakkaaksi, voit saada 500 dollarin käyttörahat, jos onnetar suosii minua ja saan palkita yhden nettikauppaan rekisteröityneen lukijani tuollaisella rahalahjalla. Kannattaa siis koettaa onneaan! Rekisteröityminen ei velvoita mihinkään.:)