Joulupäivän jälkeen joulufiilis lähtee yleensä hiljalleen haihtumaan, mutta onneksi kohta on uusivuosi ja uudet odotukset. Kun uudenvuodenmekko on hankittu, kampaus päätetty ja meikkikin suunniteltu, jää jäljelle enää yksityiskohtien hiominen. Täytyy muistaa lakata kynnet, nyppiä kulmakarvat ja niin  – ajella sääret sileiksi! Pyhä kolminaisuus jalkahoidoissa kun on ainakin minulle niiden kuorinta, sheivaus ja rasvaus.

Tästä karvanpoistoaiheesta onkin blogissani ihan muutaman postauksen verran jo kirjoitettu, mutta jatketaan siitä tällaisella juhlakaudella vielä vähän. Nimittäin arvontamuodossa.

Sain Gilleteltä teille 5 lahjapakettia arvottavaksi. Jokainen niistä sisältää yhden Venus Embrace -höylän ja Satin Care -geelipullon. Oman palkintopakettisi voit voittaa toimimalla näin:

  1. Jos et ole vielä luonut tunnuksia Indiedaysiin, rekisteröidy täällä. Muista ladata joku kuva käyttäjätunnuksellesi.
  2. Kirjaudu sitten tunnuksillasi sisään ja kerro tämän postauksen kommenttiboksiin tämän päivän iltaan eli 26.12.2011 kello 22:00 mennessä, miten yleensä poistat säärikarvasi. (Esim. vahalla, epiloimalla, jne.)

Tällä kertaa tehdään testimielessä näin. Huomioithan siis ystävällisesti, että tällä kertaa vain rekisteröityneiden käyttäjien kommentit osallistuvat arvontaan. Arvontapostauksen kommenttiboksiin ei siis oteta riemulla protestikommentteja, vaan ne sekä mahdolliset kehitysehdotukset voi jättää huomenna aamulla voittajien julkistamisen yhteydessä sen postauksen kommentteihin.

Palkintopaketit toimitetaan tosiaan vielä uudeksivuodeksi voittajille, jotta he pääsevät testaamaan juhlimista sileillä säärillä. Siksi näin lyhyt osallistumisaikakin. Tasapuolisesti arpaonnea kaikille!:)

Edit: Muistakaa se kuva, sillä vain kuvalliset kommentit osallistuvat, sillä ne erottajat kirjautuneet ja muut lukijat toisistaan.