Päätin äsken pakata joululomalle vanhempieni luokse mukaan Sonylta lainassa olevan PlayStation 3 -pelikonsolin ja ison kasan pelejä, joita olen sille saanut. En ole testannut noista vielä kuin murto-osaa, mutta ehkäpä innokkaan äidin tai uteliaan pikkusiskon kanssa asiaan tulee muutos. Näillä saa ajan kulumaan, jos meinaa tulla aaton jälkeen tylsää. Aaton ohjelmamme on ollut kuitenkin sama jo vuosikausia, joten sitä ei voi lähteä muuttamaan periaatesyistä.;)

Päivän asuna toimi tänään aika simppeli kokonaisuus. Venyvät ja vanuvat farkut ovat niin mukavat jalassa, ettei niitä melkein edes tunne. Samaa rentoilulinjaa jatkaa puhvihihainen paitani. Kotona hengailin pehmotoissussa, josta kuulette pian lisää, mutta ulos karkasin sekä saappaissa että noissa asukuvien ihanissa korkonilkkureissa. On kai tässä lumettomuudessa puolensakin, kun voi käyttää korkoja ulkona.

paita – Panic in Paradise (saatu)

farkut – H&M

sormus – We Style (saatu)

kengät – Minelli

Tänään on ajeltu taas sellaista tunteiden vuoristorataa, että oksat pois. Olen saanut tietooni vuorotellen sekä ihania että kamalia uutisia enkä oikein tiedä, mitä ajatella tästä kaikesta. Palailen näihin uutisiin siis heti, kun saan vähän asioita jäsenneltyä päässäni. On se jännä, kun ei meinaa pysyä kärryillä edes omassa elämässään.

Nyt sitten paketoimaan lisää lahjoja. Astuin jo yhden paskiaisen päälle niin, että se sisällä olevan muovipussin vuoksi suorastaan räjähti, joten nyt pitää skarpata. Ei kannata kaikki lahjoja talloa tai kukaan ei huoli jouluna kyläilemään. Paitsi jos lupaan tuoda mukanani sen kauan kaivatun valkean joulun. *syvä huokaus*