Alkuviikon sössimisen vuoksi lupasin jatkaa unohdettujen vaatteiden teemaviikkoa viikonlopulle asti, joten tässä olisi lauantain asuni. Olen tänään siivoillut ja jopa paketoinut muutaman joululahjan. Tämä joulu menee kyllä niin pienellä budjetilla, että melkein hävettää. Tuohon muuttoon tulee vaan menemään niin paljon rahaa, että tänä vuonna ei ole varaa hemmotella rakkaita niin runsaasti kuin yleensä. Onneksi osan sponsorituotteista voi antaa lahjaksi, jos ne eivät omaan käyttöön sovi.

toppi – Gina tricot

neule – Topshop

housut – H&M (saatu)

kengät – Aldo

Päivän unohtunut vaate ei oikeastaan ole unohtunut. En vaan ole ehtinyt käyttää noista housuja. Tai no, ehkä sekin lasketaan unohtamiseksi. Joka tapauksessa kiiltävät housut ovat jääneet odottamaan käyttöä, koska minusta ne ovat liian hienot arkikäyttöön. Syksyllä ne olisivat menneet, mutta talvella ne ovat kaiken valkeuden keskellä jotenkin liian räikeät. Valitsin nämä itselleni H&M:n showroomilta sillon, kun sieltä viimeksi sai vaatteita tai asusteita valita. Toinen valintani oli muuten tämä silkkitoppi.

Sain tänään nauttia autokyydistä, joten uskaltauduin pukeutumaan näihin värikkäisiin housuihin ja arvatkaa mitä – ihastuin niihin ihan törkeän paljon! Vaikkakaan en ole koskaan onnistunut ottamaan näin mieluisasta asusta näin huonoja kuvia, siksi kehtasin julkaista vain tuon yhden. Housujen pituuskin on kerrankin ei-kovin-liian-pitkät, joten nämä jäävät todellakin käyttöön. Toisin kuin tuo neule. Veikkaanpa, että käytän nämä housut keväämmällä puhki. Aivan kuin käytän nyt puhki nuo mokkaiset nilkkurini.:)