Arvatkaapa mitä? Flunssa on nyt sitten poissa. Etanat on niistetty nenästä ja keuhkot yskitty pihalle. Olen niin onnellinen, kun pääsen taas treenailemaan itseäni normikuntoon ja voin syödä kunnon ruokaa. Parin viikon pikaruokalaiskurista kyllä huomaa, että on herkuteltu. Leukanikin pukkaa vaikka mitä muhkuraa, kun neiti on nautiskellut suolasta ja rasvasta. Mutta minkäs teet, kun pimeys laskee verenpaineen ja matala verenpaine tas aiheutta karmean suolahimon.

Sitten olisikin luvassa eilisen asua. Höpöttelin eilen niin innoissani coachingistani, että en muistanut esitellä asuani ollenkaan. Onnistuneita kuviahan siitä ei ole, mutta yksi siedettävä kuitenkin. Tulee siinä kuitenkin tuo olennainen esiin eli päivän unohtunut vaate. Muusta ei sitten edes puhuta. Kinkku kuittaa.

paita – Panic in Paradise (saatu)

liivi – Topshop

farkut – H&M

kengät – Wedins

Päivän unohtunut vaatehan on tuo liivi. Rakastan liivejä ja omistan niitä monia erilaisia, näitä kiiltävämpiä en vaan ole saanut käytetyksi. Kyllä, näitä on siis useampi odottamassa korkkausta. Ostin hienompia liivejä eBaysta, koska tahdoin maustaa arkipukeutumistani pienellä kimalluksella. Jotenkin en ole silti saanut otettua näitä käyttöön, mutta käyttöön tämä ja muutkin liivit tulevat ehdottomasti jäämään. Ja aion vielä tehdä sen liivipostauksenkin, jonka teille joskus lupasin. Yleensä tykkään yhdistää liivin hihattomaan toppiin, mutta tähän aikaan vuodesta sellaisesta tulee turhan alaston olo.