Aina silloin tällöin tulee sellainen olo, että aktiivisia lukijoita pitäisi palkita muutenkin kuin vain antamalla mahdollisuus osallistua arvontaan. Kuten kerran täällä. Tällä kertaa tämä fiilis heräsi perjantaina ja kun eräs suosikkifirmoistani sopivasti kyseli, tahtoisinko hemmotella lukijoitani jälleen. Kysyin heiltä ujosti, voisinko tällä kertaa arvonnan sijaan päättää, kenelle tuote menee. Se kuulemma sopi hyvin.

Joten sinä Tipitii isolla alkukirjaimella ja mintunvihreällä örkillä. Sinä, jota ei onni suosinut Viaplay-arvonnassa, mutta joka olet jo pitkään ilahduttanut minua et vain yksittäisillä kommenteilla, vaan jopa pidemmillä keskusteluilla kommenttiboksissani. Sinä, jonka kommentit ovat aina tsemppaavia ja positiivisia, vaikka yhdessa kommentissasi paljastit, ettei elämäsi ole aina ihan helppoa. Sinä olet tehnyt minut iloiseksi niin monta kertaa, että ansaitset tulla palkituksi.

Palkinnoksi siitä, että on oma ihana itsensä (lähes kaikki lukijat pitäisi palkita siitä), Tipitii saa valita itselleen haluamansa haalarin. Yllä olevassa kuvassa ovat uudet printtihaalarit, mutta myös yksivärisiä on tarjolla monessa eri värissä. Minun kaikki haalarini, aiemmat ja tulevat haalariarvonnat sekä tämän ihanan palkinnon sponsoroi Jumpin-nettikauppa. Me ollaan niinQ kimpassa.;)

Psst! Adventtiarvonta starttaa tänään kello 12 aikaan, en toki ole unohtanut sitä.