Viikon paras pinkki kynsilakkaihastus on Rimmelin pitkäkestoisen kynsilakan sävy Hot Shot. Se on täydellisen piristävää pinkkiä näihin synkkiin, mutta tunnelmallisiin syyspäiviin. Sama sävy sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja lakka toimii sekä kiiltävällä että mattapinnalla. Olen kokeillut tätä sekä pelkästään että ranskalaisessa manikyyrissä punaisten kynsien kärkinä. Pinkki ja punainen kun muodostavat minusta kivan räväkän väriparin.

Viikon paras pinkki uutuus on uusi haalarini. Vihdoinkin näitä saa pinkkeinä! Kohta avataan uusi Jumpin-nettikauppa, mutta nyt riemuitaan vielä hetki vanhan nettikaupan uusista haalarimalleista. Kevyemmät ja ulkoasutaan päivitetyt haalarit ovat saapuneet uusissa väreissä. Jotta lukijanikin pääsisivät nauttimaan haalareista, koodilla moumou saa niistä 20 euroa alennusta 14.10.2011 asti. Nämä uudet haalarit ovat siis ohuempia ja keveämpiä versioita normaaleista Jumpin-haalareista. Värivalikoimaakin on tosiaan laajennettu entisestään ja minäkin sain lopulta suuren haaveeni eli pinkin haalarin itselleni. Kiitos Jumpin!<3

Edit: Uusi Jumpin-nettikauppa on nyt avattu.:)

Viikon paras pinkki lahja on pikkusiskoni pari-kolme viikkoa sitten minulle antama tyynyliina. Sain muistaakseni syntymäpäivälahjaksi ensimmäisen Iltavilli-tyynyliinani ja nyt se sai sitten itselleen kaverin. Nämä Marimekon tyynyliinat ovat kuosiensa vuoksi aivan ihania myös sisustustyynyinä. Rakastan noita vasikoita kaikissa väreissä ja printeissä!

Viikon paras pinkki korulöytö on omasta korulaatikosta löytynyt rannerengas. Olen saanut käytetyksi vain kerran tätä ihanaa käsinsorvattua ja -maalattua pajupuurannerengasta. Joskus ajat sitten ostamani Because I’m a Girl -koru on suunniteltu Planin Koska olen tyttö -kampanjaa ajatellen tuomaan rohkeutta ja voimaa niin kantajalleen kuin tytöille ja naisille ympäri maailmaa. Näitä voi muuten vieläkin ostaa täältä PlanShopista, jos joku kiinnostui. Minä puolestani opettelen käyttämään tätä omaani.:)

Viikon paras pinkki vaihto on tietysti MouMou-blogini viime viikolla tapahtunut bannerivaihto! Samaa banneria jaksaa katsella vain kuukausia, oli se kuinka hieno tahansa. Nyt mennään hetki pinkillä fiiliksellä, jota ryhdistää mustavalkoinen kuva ja otsikko. Halusin nyt vaihteeksi jotakin yksinkertaista ja tämä toimii kyllä hyvin mieleeni. Ensi kerralla voisin sitten taas haastaa lukijani banneritaitelijoiksi!