Kerroinkin jo viime viikolla, että kävin Grimasin edustajan meikattavana. Samalla, kun tutustuin merkin tuotteisiin tulevan yhteistyömme tiimoilta, minulle rakennettiin meikkiä. Opettajanani toiminut Kaija Koskinen neuvoi minua kestävän meikkipohjan tekemisessä ja varsinkin sen pelottavan irtopuuterin käytössä. Kaija myös ryösti puolet kulmakarvoistani ja kiitos siitä – itse olen todella ujo nyppimään noita puskiani.

Grimasin meikit ovat siitä kivoja, että kaikkia meikkipohjia (voidemaisia, stickiä, nestemäistä) voi sekoittaa keskenään. Erilaisten meikkipohjasävyjen lisäksi tarjolla on vielä valkoinen väri, jolla voi tuoda meikkipohjaansa lisää valoa tai sillä voi vaalentaa liian tummaa meikkivoidetta vaikkapa talvikäyttöä varten. Toisin kuin monet meikkivoiteet, Grimasin tuotteet eivät tummene iholla. Meikkisienen kosteudella voi säätää, kuinka paksun meikkipohjan kasvoilleen tekee. Minun makuuni sopivan pohjan sai aika märällä sienellä. Koska normaalisti tykkään käyttää sävyttäviä meikkivoiteita, joten paksu meikkipohja on minulle kauhistus. Ohutkin meikkipohja kannattaa kiinnittää irtopuuterilla, ettei naama kiiltele päivän mittaa.

Esittelen noita Grimas-meikkejä enemmän ja tarkemmin sitten, kun saan ne itselleni. Nyt keskityin testailemaan meikin kestävyyttä ja meikinpoisto- sekä kasvojenhoitotuotteita. Testimeikkini kesti iltaan asti hyvänä ja kun tuli aika pestä se pois, otin testiin Kaijalta saamani ihonpuhdistustuotteet.

Eikö ole törkeän siisti tuo turkoosi meikinpoistoaine? Nimesin tuon muuten osuvasti turbo-turkoosiksi!:D Oikeastihan sen nimi on multi remover. Tämä eroaa muista kokeilemistani puhdistustuotteista siinä, että tämä on hyvin, hyvin silikoninen tuote. Aamupesun jälkeen iholla on jo valmiiksi vastaanottavainen pinta meikille, kun rasvaton kaksivaiheinen ja silikonipohjainen neste on viimeistellyt kasvojenpuhdistuksen. Nuo nestefaasit muuten ravistetaan sekaisin ennen käyttöä. Jos jokin Grimas-tuote tai sen toiminta tai vaikkapa koostumus mietityttää, hyvänä kysymysforumina toimii Grimasin Facebook-sivu.

Puhdistusaineen lisäksi sain cleansing lotion -kasvoveden. Tätä kehuttiin monen ihmisen toimesta todella kosteuttavaksi ja sitä se onkin. Tuntuu, että kosteusvoide tuli levitettyä tämän jälkeen tottumuksesta eikä tarpeesta. Tässä vaiheessahan kerron normaalisti tuotteiden tuoksuista, mutta Grimasin tuotteet ovat allergikkojen ja tuoksuherkkien ihmisten mieliksi mahdollisimman tuoksuttomia. Ainoat tuoksut ovat perusvoidemaisia ns. apteekkituoksuja eli hyvin mietoja nekin. Näiden puhdistustuotteiden lisäksi tarjolla on muuten myös puhdistusmaito, mutta sitä ei välttämättä tarvita, vaan se on tavallaan vaihtoehtoinen tuolle silikoniaineelle.

Kasvojenpuhdistuksen jälkeen kosteutin ihoni under make-up base -voiteella, joka hämäävästä nimestä huolimatta on ihan normaali rasvaton kosteusvoide. Se vaan sopii erityisen hyvin meikin alle koostumuksensa vuoksi. Grimasilta löytyy myös paksumpi yövoide, mutta sitä suositeltiin vain iholle, joka todella tarvitsee erityistä hoitoa. Eli yhdellä voiteella pärjää, jos iho ei erityisemmin oireile. Tämä oli rutinoituneella rasvaajalla hieman vaikea sulattaa, mutta totuin nopeasti lutraamaan vain yhdellä purkilla.

Odotan innolla, mitä kaikkea keksimme jatkossa blogiini. Ainakin yksi arvonta olisi tulossa tässä ihan pian. Valitsimme ihanat meikkipaletit, jotka sopivat kaikille. Niistä sitten lisää, kun on arvonnan aika. Grimasin tuotteita myyvät mm. Aprilli-liikkeet Jyväskylässä ja Helsingissä. Nettishoppailusta nauttivat taas voivat suunnata Grimasin nettikauppaan.