Vanhasta kännykkätarrastani tuli kamalasti kyselyjä. Tykästyin siihen itsekin, mutta en ole vielä tilannut puhelimeen uutta tarraa. Nyt sain kuitenkin valita itselleni ilmaiseksi tarrat läppäriini ja tuollainen taideteos siitä sitten tuli. Tuon teoksenhan on aikanaan suunnitellut Leonardo Da Vinci. Kännykkäni uutta tyyliä mietin joskus myöhemmin, mutta nyt keskitytään hetki tarroja himoitseviin lukijoihini eli on arvonnan aika

DesignSkins antoi minulle kaksi tarrakoodia arvottavaksi, joten nyt kahdella teistä on mahdollisuus saada oma tarra. Kuvion voi suunnitella itse tai valita nettikaupan laajasta valikoimasta. Arvon yhden kännykkätarran ja yhden läppäritarran. Ilmoita kommentissasi, jos tahdot osallistua nimenomaan toisen tarran arvontaan. Osallistut arvontaan kertomalla kommenttiboksiini, millaisella kuosilla tai kuvalla mieluiten päällystäisit tietokoneesi tai kännykkäsi. Arvonta-aika päättyy maanantai-iltana eli huomenna 3.10.2011 kello 20:00.:)

Psst! Voittomahdollisuudet voi muuten tuplata ovelasti Nooran tarra-arvonnassa!