Nyt on sitten tämän syksyn tentit aseteltu aikatauluun. Aloittelen kevyesti akateemisella englannilla ja siirryn siitä hankalan tilastotieteen ja ympän kautta tappavaan ruotsiin. Se on siis ehkä se pahin tentti. Tässä taustalla rakentelen kandiani loppuun. Valitsin tenttipäivät aika lähekkäin alkusyksyyn, jotta loppusyksyyn jää varaa mahdollisille uusintatenteille. En ole juurikaan kirjatentteillyt ennen, joten pelkään hieman, etten osaa lukea tentteihin oikein. Asetin alustavaksi tavoitteeksi saada kaikki valmiiksi eli kurssit suoritetuksi ja kandin ensimmäisen version valmiiksi joulukuun alkuun. Joulukuussa sitten toivottavasti korjailen kandia ja suoritan kypsyysnäytteen.

Jotenkin helpottavaa, kun olen nyt kirjoittanut tuon suunnitelmani tänne. Se motivoi yrittämään tosissaan ja tekee suunnitelmasta jotenkin virallisen. Vielä kun jaksaisi askarrella jonkinlaisen opintopistekamman, joka motivoisi vähän lisää. Sisäinen lapseni tahtoo askarrella!:D

Päivän asuni, jossa mm. käväisin viemässä ensimmäisen Huuto.net-tuotteen uudelle omistajalleen, on yllättävänkin tyttömäinen. Hame, korkkarit ja naisellinen trenssi? Taisin saada aamulla kolauksen päähäni tai jotakin. Noilla violeteilla mokkakengillä on muuten niin uskomattoman hyvä kävellä, ettei uskokaan. Pidän myös siitä, miten kierosti tuo keltainen toppi suhtautuu violetteihin kenkiin. Jotakin hyvää siis tässäkin maanantaissa.


toppi – H&M

hame – H&M

kengät – Topshop

takki – H&M (saatu)

Illan suunnitelma on härskisti löhöily ja kiukuttelu. Suunnitelmissani oli suunnata Helsinkiin Jonnan sohvalle tänä iltana, mutta kohtalo puuttui peliin. Eipä ole varaa heittää 50 euroa junamatkoihin, kun Sonera muisti juuri 90 euron yllätyslaskulla. Sen lisäksi eräästä yhteistyöjutusta ei ole kuulunut lisäohjeita, vaikka piti, enkä vaan ehdi tehdä kaikkea valmiiksi ajoissa, jos lähden tänään Helsinkiin. Ärsyttää skipata kivoja tapahtumia, mutta nyt on pakko keskittyä opintoihin ja säästää vähän rahaa. Harmituksen lisäksi olen koko ajan ihan kanalihalla eli taitaa joku viruskin puskea päälle. Palaillaan taas paremmalla ajalla ja mielellä.