Tämä murju oli taas päässyt sellaiseen kuntoon, että tänään tuli siivoiltua ihan urakalla. Vielä on monta kassillista Huuto.net-tavaraa tuossa tiellä, mutta kohta niistäkin päästään. Huutakaa siis kaikki pois täältä. Siivotusta asunnosta tuli niin kiva olo, että repäisin ja ostin jälleen kerran itselleni kukkia. Niistä tulee heti jotenkin tuplasti onnellisempi olo, kokeilkaa vaikka. Saman ilmiön saa aikaiseksi isolla hedelmä- ja salaattikasalla, kun ne survoo tehosekoittimeen. Toimisikohan ruusukimppukin paremmin smoothiena? Ai kuka on kipeä, kun höpisee outoja… Ei muuten ollut hyvä idea siivota tässä kunnossa.

Olo on tosiaan hieman heikko, koska joku inhottava tauti pääsi yllättämään eilen. Olin illan ihan väsynyt ja jäässä, yöllä taas melkein hikoilin itseni hengiltä. On se hurjaa, mutta onneksi ostin vitamiinipommeja, jotta voin smootheilla itseni terveeksi. Puin tänään ylleni ihan perusfarkus, prätkäbootsit, raitapaidan ja rotsin. Huono hiuspäivä pleastui myssyllä, johon rakastun aina syksyisin uudelleen. Okei, tunnustan. Tykkään pitää noita myös keväisin aika tiuhaan.

farkut – H&M

paita – Marimekko (saatu)

pipo – Gina Tricot

takki – Vero Moda

kengät – Clou

Eilen illalla luulin jo, että saan riesakseni flunssan, mutta se onkin vasta siinä vaanimisvaiheessa. Välillä olo tuntuu ihan hyvältä, mutta yhtäkkiä saattaa iskeä 5 minuutin aivastelukohtaus tai tulla niin kylmä, että kädet muuttuvat sinisiksi. Toivottavasti tämä menee ohi pian. Ulkona iskenyt hikoilukohtaus ja sen jälkeen päälle pamahtanut kylmä aalto olivat vähän liikaa heti aamutuimaan.

Mutta jotakin kivaakin tänään tapahtui. Olin saanut keväällä liput erään yhtyeen keikalle, joka sitten valitettavasti peruuntui. Sain siksi valita itselleni liput toiselle keikalle peruuntuneen sijaan ja päätin, että nyt on aika nähdä vihdoinkin yksi lenkkipolkujeni seuralaisista livenä. Maroon 5 on vallannut iPodini ja marraskuun lopussa saan selville, valtaako se live-esiintymisellään myös sydämeni. Muistaakseni teidän lukijoidenkin joukossa oli M5-faneja. Tähän loppuun vielä videomuodossa yksi Maroon 5 -lempibiiseistäni, Spotifysta sen taas löytää tästä linkistä. I won´t go home without you.:)