Sitten oon huomannut että nää “feimit” joilla on lukijoita paljon, rupeevat nostattamaan pissaa päähänsä ja jättävät (SIIS IHAN OIKEASTI) kaikki “normaalit” kaverinsa tai mainitsevat vain ohimennen niistä blogissaa, mutta sitten haalivat tälläisiä “feimejä” kavereita ja saattavat tehdä niiden näkemisestä kolme postausta putkeen.

(kommentti Demi.fi-forumilta)

Niinpä, olette huomanneet aivan oikein. Näin on tosiaan käynyt, ainakin ulkopuolisen silmin. Ja arvatkaapa miksi? Tässäpä kymmenen syytä, jotka tulivat ensimmäiseksi mieleeni:

  1. Tiedättekö, kuinka rasittavaa on, kun yksi urpo valokuvaa tyttöjen illassa koko ajan ja kaikkea mahdollista? No, bloggaajaseurassa se harvemmin haittaa ketään.
  2. Joskus sitä vaan ei koulukavereiden kanssa keksi muuta puhuttavaa kuin sen opiskelun. Josta puhuminen on muuten maailman kuivinta.
  3. Koska bloggaan elämästäni, tykkään tehdä postauksia elämäni kivoista tapahtumista. Arvatkaa, kuinka vaikeaa se on, kun 95 % tapahtuman osallistujista ei tahdo kuvaansa blogiin. Edes blurrattuna. Koeta siinä sitten vakuutella, että oli siellä muitakin kuin minä.
  4. Koska itsestään pystyy ottamaan kuvan vain tietyltä etäisyydeltä, tarvitsen välillä apua valokuvaamiseen. Jos tarjolla on ihminen, joka räpsäisee yhden kuvan, jossa et näy kokonaan ja silmäsi ovat kiinni, tai ihminen, joka ottaa kuvan optimaaliselta korkeudelta ja kertoo, jos huulikiillossasi on karva, arvatkaa kumman tahdon ottamaan kuvan itsestäni?
  5. Saan blogini kautta paljon kutsuja tapahtumiin, mutta vain harvoissa lukee se maaginen avec-sana. Silloin sitä toivoo, että mahdollisimman moni blogikaverikin on saanut kutsun, jotta tapahtumassa on juttuseuraa.
  6. Ne kaverini, joiden elämästä mainitsen joskus ohimennen blogissani, eivät arvosta, jos käytän heidän nimiään, kun puhun heistä. Jos kerron olevani menossa Riikan synttäribileisiin, Riikka ei välttämättä tahdo tiettyjen blogiani lukevien yhteisten ystäviemme tietävän bileistä, joihin heitä ei ole kutsuttu. Ja kun tälle nimilinjalle lähdetään, en tule ikinä käyttämään ystävistäni vain heidän nimiensä alkukirjaimia, koska se on raivostuttavan epäselvää.
  7. Välinpitämättömyys-kortti kehiin. On aivan normaalia, että ihmiset kaveripiirit uusiutuvat, kun hän vaihtaa työpaikkaa, asuinpaikkakuntaa tai vaikkapa koulua. Minä aloitin uuden harrastuksen, miksi minun kaveripiirini eivät saa muuttua?
  8. Ne muutamat tärkeimmät ystäväni, jotka antavat julkaista kuviaan täällä, elävät joko toisella paikkakunnalla tai ovat niin kiireisiä omien puuhiensa kanssa, etten ehdi näkemään heitä yhtä usein kuin blogimaailmasta löytyneitä ystäviäni, joiden kanssa on koko ajan jotakin yhteisiä juttuja.
  9. Menee vähän saivarteluksi, mutta ne kaverit, jotka eivät ole ilmestyneet elämääni blogini kautta, eivät ole hekään “normaaleja”. Kyllä, tämä oli vitsi.
  10. Viimeisin ja painavin syy tulee tässä. Ne “feimit” bloggaajatytöt, joista postaan kolme postausta putkeen ovat minun ystäviäni ja vieläpä hyvin, hyvin rakkaita sellaisia!<3