Ruualla leikkimisen alkeet

Ruoka ravitsee meitä fyysisesti sisältä päin, mutta myös henkisesti vaatteiden ja asusteiden muodossa. Kauniit värit torjuvat syysmasennusta tehokkaasti, joten eiköhän opetella käyttämään niitä.

Aloitetaan vaatteista. Niin oudolta kuin se saattaa kuulostaakin, suosittelen ehdottomasti sivelemään rinnuksille sinappia. Vaikka nahkatakin pariksi ohuen neuleen tai kaulaliinan muodossa, kunhan se on kunnon keltaista dijonia.

Entäpä asusteet sitten? Konjakki lämmittää kivasti nahkasaappaiden tai uuden laukun muodossa. Mandariininoranssi nahkalaukku on tosin virkistävä valinta sen iänikuisen ruskean sijaan, mutta jos kuitenkin ruskea tuntuu asusteissa omimmalta väriltä, suosittelen suosimaan suklaata, jo beigen puolelle menevää maitokaakaota sekä sitä konjakkia.

Siirrytään sitten kosmetiikkaan. Syksyiset huulet suorastaan huutavat tummaa, kypsää luumua. Kynsiin puolestaan kannattaa kokeilla pirtsakkaa puolukkaa tai karpaloa. Farkkutytön suosikiksi taas saattaa nousta mustikansävyinen kynsilakka.”

(kuva täältä)