Olen käyttänyt tämän päiväni kandiartikkeleideni tutkimiseen. Kandidaattitutkielman teoriaosuuden puuttuvat puolikas etenee hitaasti, mutta varmasti. Muiden kurssien kohdalla kävi niin, että kaikki niistä on mahdollista suorittaa tämän syksyn aikana, mutta töitä joutuu tekemään normaalia enemmän. Yhteenkin kurssiin materiaaleja on tuplasti, mutta eiköhän niistä selvitä. Tilanne on siis kärjistetysti se, että kaikki on mahdollista. Kaikki roikkuu nyt vain minun jaksamiseni ja motivaationi varassa.

haalari – Jumpin (saatu)

päivän väri – harmaa

kuvien teema – väkisinhaliminen

Heitin aamulla pikkusiskon leirille, joten vimpuilen täällä reilun vuorokauden kaksin Finskin kanssa. Mietin ensin, että jättäisin tuon keskimmäisen kuvan pois, mutta ilman sitä tämä olisi tylsä ja rauhallinen postaus. Se sai siis jäädä. Harmi vaan, että rentoutumissuunnitelmani tuhottiin tehokkaasti, sillä nythän meikätyttöä on nakitettu kuskiksi ja vaikka minne niin, etten saa ollaan yhtään päivää stressaamatta ja itsekseni. Ihmise pitäisi saada välillä vain olla. Ensi kerralla karkaan yksin mökille ja jätän puhelimen kotiin.

Kun saavuin eilen kotiin, minua odotti täällä paketti. Toisin sanoen myöhästynyt nimipäivälahjani, jota en yhtään osannut odottaa. Söpö paketti on pikkusiskoltani ja se osui ihan napakymppiin. Marimekon Iltavilli-kuosinen vasikkamuki on kuulemma tarkoitettu kahvimukikseni tänne, etten enää jatkossa juo muiden mukeista. Lahjan toinen osa pääsee esittelyyn ensi viikolla osana erästä toista postausta. Mukava nimpparilahja tämä muuten, kun sitä ei saa edes viedä mukanaan kotiin!:D

Tästä tuli nyt jotenkin hyvin sekava postaus. Nyt sitten otetaan rennosti ja nautiskellaan tästä rauhasta. Voisin vaikka lämmittää pitkästä aikaa saunankin, se se vasta on kuulkaa arjen luksusta. Toisaalta voisin ensin lähteä nautiskelemaan luonnosta ja maisemista, sen jälkeen sauna maistuu vielä paremmalta. Aivoni tarvitsevat tuuletusta, joten nyt luontoon temmeltämään. Tähän loppuun vielä päivän suosikkibiisi.:)