Sataa sataa ropisee edelleen, ihanaa! Kauhukseni huomasin, että loppuviikosta pilkistelee jo aurinko, mutta kaipa ne festarit sujuvat kivemmin auringonpaisteessa kuin mutalätäkössä. Oikeastaan festareilla on aina kivaa eli ihan sama, millaisella säällä meitä Provinssissa siunataan.

Päivän unelmakenkävalintaan vaikutti nimimerkki Mau, joka eilen kommentoi teemaviikkopostaukseeni Melissa-tuoksukengistään. Miksipä en sitten käyttäisi omiani jo heti tänään. Löysin nämä eBaysta, tarkempi tarina löytyy tämän linkin takaa. Tummien kenkien seuraksi halusin eilisen mustan sijaan jotakin värikkäämpää tai ainakin vaaleampaa. Päädyin sitten tylsästi sinisiin farkkuihin ja valkoiseen toppiin sekä bleiseriin. Tuo sadesää pistää näköjään himottamaan tylsempiä värejä.

toppi – H&M

bleiseri – Zara

farkut – Liu Jo Jeans (saatu)

kengät – Melissa/Vivienne Westwood

Tuo ilmakitarasoolokuva oli vahinko, mutta se oli pakko laittaa tänne, jos joku teistä sattuu olemaan vaikka piristyksen tarpeessa. Mutta takaisin noihin kenkiin. Ne kengät tuoksuvat kyllä niin söpöiltä, että pakotan välillä muut ihmiset haistelemaan niitä. Kuvitelkaa se ilme, kun ihminen ei tiedä etukäteen kengän jujusta ja koetan vakuuttaa, etten viilaa häntä linssiin millään jalkahikitempulla, vaan että kengän haistaminen on oikeasti hyvä idea. Niinpä niin! Se sisäinen lapsi tarvitsisi välillä kuonokopan.;)